Super League: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ξάνθη για το ματς με τον Παναθηναϊκό, δείτε την αποστολή…

Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ξάνθη για το πολύ κρίσιμο ματς με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο στα Πηγάδια (19:30, LIVE ThrakiSportS) και μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε και την αποστολή του αγώνα.

Το πρωί της Παρασκευής συγκεντρώθηκαν για τελευταία φορά πριν τον Σαββατιάτικο αγώνα παίκτες και προπονητής της Θρακιώτικης ομάδας και πραγματοποίησαν την τελευταία τους δυνατή προπόνηση. Το πρόγραμμα που σχεδίασε το προπονητικό τιμ περιείχε για σήμερα Παρασκευή ασκήσεις τακτικής, αλλά και ασκήσεις για την βελτίωση των τελειωμάτων φάσεων των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο προπονητής ανακοίνωσε και την αποστολή της Ξάνθης για τον αγώνα του Σαββάτου και σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Γουάλας, Παπαστεριανός, Χατζητερζόγλου, αλλά και ο τιμωρημένος Αριστοτέλης Καρασαλίδης που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας με τον Ατρόμητο και τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Στράτος Σβάρνας.

Δείτε αναλυτκά την 18αδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Ορφανίδης Λ., Μπαξεβανίδης, Συλλά, Σβάρνας, Φλίσκας, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Καμαρά, Μεχία, Βασιλακάκης, Λάζιτς, Σολτάνι, Τριάδης, Πιτσέλι, Γιουνές.