Παράπονα από τον Μπάμπη Χατζημεστή και τον Ορφέα Ξάνθης προς την… Θερμοπυλών

 

Ο Ορφέας Ξάνθης μπορεί αυτή την εβδομάδα να αγωνίζεται το Σάββατο αντί για την Κυριακή λόγω αποκριάς, αλλά η διοίκηση της ομάδας και συγκεκριμένα ο Μπάμπης Χατζημεστής έχει κάποια παράπονα από την τακτική που ακολουθείται στην ΕΠΣ Ξάνθης.

Το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία της ΕΠΣ Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των Play Off και Play Out στις Α1, Α2, αλλά και Β’ Κατηγορίες. Δια στόματος μελών του ΔΣ της ΕΠΣ Ξάνθης, διευκρινίστηκε σε όλους τους παρόντες πως οι αγώνες της Α1 Κατηγοίας θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά τις Κυριακές, με την ώρα έναρξης των αγώνων να ορίζεται αρχικά για τις 15:30. Υπάρχει όμως κάτι που στην ΕΠΣ Ξάνθης ίσως να μην υπολόγισαν, και έφερε κάποια αντίδραση από την πλευρά του Ορφέα Ξάνθης.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής μέσω ανάρτησης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει τα παράπονα του για την κίνηση της ΕΠΣ Ξάνθης να ορίσει τους αγώνες των Play Off και Play Out μόνο την Κυριακή.

Μιλώντας στο ThrakiSportS ο Μπάμπης Χατζημεστής δήλωσε πως έκανε αυτή την ανάρτηση για να τονίσει το γεγονός πως όταν οι ώρες των μπαράζ συμπίπτουν με τις ώρες των αγώνων του Ορφέα Ξάνθης στη Γ’ Εθνική, τότε ο κόσμος που θέλει να δει και τους δύο αγώνες, θα αναγκαστεί να επιλέξει μόνο τον έναν και να στηρίξει μόνο μια ομάδα. Ο ιδιοκτήτης του Ορφέα Ξάνθης τόνισε επίσης πως ένα σωματείο που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική χρειάζεται και την συμπαράσταση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για να συνεχίσει να το κάνει.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μπάμπης Χατζημεστής στη σελίδα της ομάδας του Ορφέα στο Facebook:

«Όλο το πρόγραμμα το βγάζετε όπως σας βολεύει πάντα την ίδια μέρα και ώρα να σας θυμίσω στις μέρες της εβδομάδος είναι και το Σάββατο όπου για πολλά χρόνια παίζαμε. Θέλω να ρωτήσω τους κυρίους στην Θερμοπυλών εμείς στον ιστορικό Ορφέα με τις μεγαλύτερες διακρίσεις στον νόμο Ξάνθης και το πιο ιστορικό σωματείο πανελλήνια ανήκουμε σε άλλη ποδοσφαιρική ένωση. Καλή διασκέδαση».