B’ Εθνική: Στο Εύμοιρο με τον Φίλιππο Βέροιας η Ασπίδα! Οι διαιτητές και οι κομισάριοι σε όλα τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών, με την Ασπίδα Ξάνθης να υποδέχεται στο Εύμοιρο τον Φίλιππο Βέροιας.

Η Ασπίδα προέρχεται από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Πιερικού Αρχέλαου, πραγματοποιώντας παράλληλα και την καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Με νίκη επί του Φίλιππου το Σάββατο η Ασπίδα θα κάνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα για να πετύχει τον στόχο της σωτηρίας και αυτός είναι και ο μοναδικός στόχος απέναντι στην ομάδα της Βέροιας. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Ασπίδα είχε νικήσει με 63-65, πετυχαίνοντας την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ξέρας και Καρακώστας από το Σύνδεσμο Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας. Επίσης στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Στρατώνι και Καρδίτσα ορίστηκε ο Παπαγερίδης από το Σύνδεσμο Θράκης.

Η αγωνιστική θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις, καθώς τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται το Σάββατο, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα την Κυριακή. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (ο αγώνας της Ασπίδας ζωντανά από το ThrakiSportS τo Σάββατο στις 16:00):

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

ΔΑΚ Αγρινίου:  Αγρίνιο – Πιερικός Αρχέλαος (Κρεσταινίτης-Τσακαλογιάννης (Ρόζης))

Κ.Γ. Πολυγύρου:  Πολύγυρος – Καστοριά (Παπαδόπουλος Θ.-Μελανίδης (Τζιοπάνος))

Κ.Γ. Γέφυρας:  Γέφυρα – Χαρίλαος Τρικούπης (Ελευθεριάδης-Παπαγεωργίου (Πολυχρονίδης))

Χρ. Χριστοδούλου:  Ασπίδα Ξάνθης – Φίλιππος Βέροιας (Ξέρας-Καρακώστας (Σαλικίδης))

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

Κ.Γ. Αγ. Παύλου:  Ευρώπη Πευκοχωρίου – Ερμής Αγιάς (Τζιοπάνος Ν.-Τσιρτσιμάλης (Θωμόπουλος))

ΔΑΚ Ευόσμου:  Αίας Ευόσμου – ΧΑΝΘ (Σιμητόπουλος-Γαζέτας (Φωτιάδης))

Κ.Γ. Λαγκαδά:  Ερμής Λαγκαδά – Ανατόλια (Τζίμα-Σιταρίδης (Δροσόπουλος))

Κ.Γ. Αρναίας:  Στρατώνι – Καρδίτσα (Παπαγερίδης-Δημάδης (Λαδένης))

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ