Αρνητική η προϊστορία για την Ξάνθη, όποτε πετυχαίνει στον… δρόμο της τον διαιτητή Δημήτρη Θάνο και τις κόκκινες κάρτες του!!

 

Ο Δημήτρης Θάνος ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το παιχνίδι φωτιά της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό, το βράδυ του Σαββάτου (19:30, LIVE ThrakiSportS) και το ThrakiSportS σας παρουσιάζει την προϊστορία της Θρακιώτικης ομάδας στους αγώνες της που άρχων του αγώνα ήταν ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Γρεβενών.

Το αυριανό παιχνίδι θα είναι το έβδομο για αυτή τη σεζόν για τον Δημήτρη Θάνο, ενώ θα αποτελέσει το δωδέκατο παιχνίδι που θα σφυρίξει και στο οποίο παίζει η Ξάνθη. Ο Δημήτρης Θάνος δεν είναι καλός οιωνός θα μπορούσε να πει κανείς, αφού η ομάδα της Θράκης στα 12 παιχνίδια που την έχει σφυρίξει ο διαιτητής από την ΕΠΣ Γρεβενών, έχει μόλις 2 νίκες, έναντι 6 που έχουν οι εκάστοτε αντίπαλοί της στα παιχνίδια, ενώ σε 4 ματς έχει αναδειχθεί ισόπαλη.

Βέβαια το ενδιαφέρον μας έχει τραβήξει ο αριθμός των… κόκκινων καρτών που έχει δείξει ο Δημήτρης Θάνος στους αγώνες της Ξάνθης, αφού αν ανατρέξουμε στα στατιστικά από παλαιότερα παιχνίδια της Ξάνθης που έχει σφυρίξει ο ίδιος, θα δούμε πως από τις 29 κόκκινες κάρτες που έχει βγάλει στους αγώνες που έχει σφυρίξει, οι 11 είναι σε αγώνες στους οποίους μετείχε και η Ξάνθη. Αν δηλαδή κάνουμε την διαίρεση προκύπτει πως ο Δημήτρης Θάνος έχει βγάλει κάτι παραπάνω από το 1/3 των συνολικών κόκκινων καρτών του σε αγώνες της Ξάνθης, αλλά και κατά μέσο όρο δείχνει περίπου μία κάρτα ανά αγώνα της, συγκεκριμένα 0.92 κόκκινη κάρτα ανά αγώνα.

Αντίστοιχα αν διαιρέσουμε τις κόκκινες κάρτες που έχουν αντικρίσει οι παίκτες της Ξάνθης από τον Δημήτρη Θάνο (που είναι 5), με το σύνολο των καρτών στα παιχνίδια της Θρακιώτικης ομάδας, τότε μπορούμε να διαπιστώσουμε πως η Ξάνθη δέχεται περίπου μία κόκκινη κάρτα, ανά δύο παιχνίδια που την σφυρίζει ο ρέφερι από τα Γρεβενά. Μαρτυρούν, λοιπόν θα μπορούσε να πει κανείς την συμπάθεια που έχει ο Δημήτρης Θάνος στην κάρτα με το κόκκινο χρώμα, αλλά και το γεγονός πως μόλις σε 2 αγώνες της Ξάνθης δεν την έχει χρησιμοποιήσει (με τον έναν μάλιστα να είναι αυτός που σφύριξε φέτος, όταν η Ξάνθη νίκησε εκτός έδρας την Βέροια με… δύο πέναλτι).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here