Ανακοίνωση Καλαμαριάς με βολές κατά του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Γαβριηλίδη αλλά και εναντίον των διαιτητών Κουμπαράκη και Δημητριάδη!

 

Με μια μακροσκελή ανακοίνωσή της η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα καλαμαριάς βάλλει κατά του ορισμού του Κουμπαράκη αλλά και του βοηθού Δημητριάδη για τον αγώνα του Καμπανιακού με τη Δόξα, ενώ αναφέρεται και στη σχέση των προέδρων της ΕΠΣ Θράκης και ΕΠΣ Δράμας, Γαβριηλίδη και Χατζησαρόγλου. Παράλληλα, αναρωτιέται για τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ, Βαγγέλη Γραμμένο, πού βρίσκεται.

Η ανακοίνωση γεμάτη βολές και μπηχτές ανακοίνωση των κοκκινόμαυρων, που όπως από το μεσημέρι είχε αναφέρει το ThrakiSportS (θυμηθείτε ΕΔΩ) δυσαρεστήθηκαν με τον ορισμό Κουμπαράκη στον αγώνα της Δόξας Δράμας: «Η εξυγίανση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, την οποία τώρα τελευταία πολλοί πρεσβεύουν και ευαγγελίζονται , όπως φαίνεται, δυστυχώς δεν έχει περάσει ακόμα από τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Αυτό το γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα, δεδομένου ότι το βιώνουμε συνεχώς. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η περίφημη «παράγκα» συνεχίζει να υπάρχει, καθώς επίσης και ότι λειτουργεί ακόμα η «εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο», για την οποία αρχικά είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά προσώπων που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και στην συνέχεια υπάρχει Εισαγγελική πρόταση του Εισαγγελέα κ. Σταμάτη Δασκαλόπουλου για παραπομπή σε δίκη 28 κατηγορουμένων, εκ των οποίων 8 ήταν διαιτητές ή είχαν σχέση με την διαιτησία (μέλη της Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. κ.λ.π. ).

Εμείς σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πιστέψουμε στους ισχυρισμούς και στις φήμες αυτές, αλλά τα γεγονότα μας δημιουργούν εύλογες αμφιβολίες και επιφυλάξεις. Προς κυρίους της Κ. Ε. Δ κ. Τριτσώνη, κ. Κουκουλάκη και κ. Καλύβα (λένε ότι εσείς έχετε την ευθύνη του ορισμού των διαιτητών στην Γ΄ Εθνική), εύλογα απευθύνουμε το εξής ερώτημα: δεν έχει άλλο διαιτητή η Ελλάδα ; «Υπεργολαβία» πρέπει να την έχουν την Δόξα Δράμας οι κ.κ. Κουμπαράκης και Δημητριάδης;

Εκ των πραγμάτων είμαστε αναγκασμένοι να «χαιρετίσουμε» και πάλι τον ορισμό του διαιτητή κ. Κουμπαράκη Στέφανου και του βοηθού του κ. Δημητριάδη Ευθύμιου του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θράκης, στον αγώνα Καμπανιακός-Δόξα Δράμας. Σχετικά πρέπει να επισημανθεί ότι Πρόεδρος στην Ε.Π.Σ. Θράκης είναι ο κ. Μάνος Γαβριηλίδης, γνωστός πανελλήνια για την δράση του στο ποδόσφαιρο, ο οποίος όλως συμπτωματικώς είναι «κολλητός» φίλος του Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας, κ. Γεώργιου Χατζησαρόγλου ( αλήθεια πως πέρασε αυτός στο πρόσφατο ταξίδι «αναψυχής» που πήγε, όχι με το αεροπλάνο της γραμμής, αλλά με «τσάρτερ»…)

Ο κ.Κουμπαράκης είναι ο ίδιος Διαιτητής ο οποίος «εντελώς συμπτωματικά» μαζί με τον βοηθό του κ. Δημητριάδη καλείται να φέρει σε πέρας όλες τις δύσκολες αποστολές για την ομάδα της Δόξας Δράμας. Αυτοί αρχικά ορίστηκαν να διαιτητεύσουν τον αγώνα Δόξα Δράμας – Απόλλων Καλαμαριάς, αλλά το ποσοστό 80-20 που έδωσαν, σε Δόξα και Απόλλων αντίστοιχα, δεν ήταν ικανό να αποτρέψει την ήττα με 2-4 για την ομάδα της Δράμας.

Στην συνέχεια εκ νέου ορίστηκαν να διευθύνουν τον αγώνα Α. Π. Ε Λαγκαδά – Δόξα Δράμας 0 – 1, όπου και πάλι τα πήγαν περίφημα. Επίσης εκτός τούτων ο βοηθός κ. Δημητριάδης ορίστηκε και σε ένα άλλο ακόμη δύσκολο αγώνα για την Δόξα, αυτόν στην Καβάλα, παρ’ ότι διαιτητής ήταν από άλλο σύνδεσμο (Έβρου). Και τώρα ορίστηκαν πάλι σε ακόμη ένα αγώνα με καλό βαθμό δυσκολίας το Καμπανιακός – Δόξα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Μακεδονίας, έχει αντιληφθεί τι γίνεται σε βάρος ενός μέλους της Ένωσής του; Αυτός που σε κάθε ευκαιρία ευαγγελίζεται το «καθαρό ποδόσφαιρο» και είναι θιασώτης της «εξυγίανσης» αλήθεια που βρίσκεται; Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι είναι τόσο σημαντική η ψήφος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας ώστε να «θυσιάζεται» και να οδηγείται «ως πρόβατο επί σφαγή» το σωματείο μας, το σωματείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ το οποίο πέρα από το γεγονός ότι είναι ιστορικό, κατά καιρούς είχε πολύ ενεργή συμμετοχή στα ποδοσφαιρικά, αλλά και στα κοινωνικά ( λόγω του ποντιακού στοιχείου) δρώμενα, όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Τελειώνοντας θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς κάθε παραλήπτη. Κύριοι σε καμία περίπτωση δεν «τρώμε κουτόχορτο», ούτε «κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου». Γνωρίζουμε πολύ καλά τί γίνεται σήμερα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, είμαστε απόλυτα ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις, παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή όλα τα γεγονότα και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε αναφερθήκαμε περί των κ.κ. Κουμπαράκη, Δημητριάδη, Γαβριηλίδη, Γ.Χατζησαρόγλου κ.λ.π.

Και σε κάθε περίπτωση, αν και είμαστε υπέρμαχοι και θιασώτες της «εξυγίανσης» του ποδοσφαίρου, αυτή δεν πρέπει να γίνει με την αναβίωση της «παράγκας», με την συνέχιση της λειτουργίας της «εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο» και με την «θυσία» στον βωμό της σκοπιμότητας αθώων θυμάτων, όπως είναι η ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.

Εκ της Διοικήσεως του Απόλλωνα Καλαμαριάς».