Super League: Προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού με πρωινή προπόνηση για την Ξάνθη

 

Με πρωινή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία της η ομάδα της Ξάνθης, εν όψει το πρόωρου τελικού με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο, αφού παίκτες και προπονητής συγκεντρώθηκαν στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων το πρωί της Τετάρτης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο προπονητικό κέντρο των Πηγαδίων και συνέχισαν την προετοιμασία τους για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια. Ο προπονητής της ομάδας, πριν την προπόνηση μίλησε στους παίκτες του για το ερχόμενο παιχνίδι, ώστε να τους τονώσει ίσως κάπως το ηθικό τους, ενώ παράλληλα έκανε τις επισημάνσεις του σε συγκεκριμένους τομείς οργάνωσης της ομάδας.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε διάφορα γκρουπ, με το καθένα να ακολουθεί τις οδηγίες και να προπονείται στους αμυντικούς, επιθετικούς και οργανωτικούς τομείς παιχνιδιού αντίστοιχα. Μετά και τις ασκήσει τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Πέμπτης, ώστε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους. Υπενθυμίζεται πως από τον αγώνα θα απουσιάζουν κατά πάσα πιθανότητα οι τραυματίες Γουάλας, Χατζητερζόγλου και Παπαστεριανός, ενώ σίγουρα απών θα είναι ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.