Προπονήθηκε στην Μίκρα με την προεθνική Παγκορασίδων η Μαρία Σιδηροπουλου του ΑΟ Μαϊστρου

 

Υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών προπονητών Κωνσταντίνου Γκούντα και του εβρίτη προπονητή της ΑΕ Κομοτηνής Ανέστη Γιαννακόπουλου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (21/2) στο γήπεδο της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη, η συγκεντρωτική προπόνηση των παικτριών της προεθνικής ομάδας Παγκορασίδων από το γκρουπ της Θεσσαλονίκης στην οποία συμμετείχε και η Μαρία Σιδηροπουλου του ΑΟ Μαϊστρου, κορης του διεθνή πασαδόρου Γρηγόρη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κληρώθηκε στο Β’ όμιλο μαζί με τις ομάδες της Κροατίας, Ρουμανίας, Ουκρανίας και ιι αγώνες του ομίλου θα διεξαχθούν στην Ελλάδα το διάστημα 13-16 Απριλίου, ωστόσο ήδη η ΕΟΠΕ έχει αποστείλει αίτημα για να διεξαχθούν οι αγώνες του Β’ ομίλου σε διαφορετική ημερομηνία καθώς συμπίπτει με το Πάσχα.

Η τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί το διάστημα 21-29 Ιουλίου στο Σάμοκοβ της Βουλγαρία και πέρα από τη διοργανώτρια την πρόκριση στα τελικά έχουν εξασφαλίσει και οι: Ρωσία, Τουρκία, Τσεχία, Φινλανδία, Ιταλία. Από τους τέσσερις προκριματικούς ομίλους το εισιτήριο για τα τελικά θα πάρουν οι 4 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και οι δύο καλύτερες δεύτερες όλων των ομίλων.

Στην προπόνηση πήραν μέρος οι εξής παίκτρες (φωτο Γιώργος Γκολέμης): Μαρία Σιδηροπούλου (ΑΟ Μαϊστρου), Περσεφόνη Παπαδοπούλου (Π.Ο.Γ Ηρακλής), Γεωργία Κοντογιάννογλου (Π.Ο.Γ Ηρακλής), Βαλεντίνα Πυργιώτη (ΑΣ Ελπίδα Αμπελοκήπων), Τατιάνα Αρμουτσή (ΑΣ Ελπίδα Αμπελοκήπων), Μαρία Αντωνιάδου (ΑΣ Ελπίδα Αμπελοκήπων), Κική Λαζαρίδου (ΑΣ Ελπίδα Αμπελοκήπων), Αγνή Τριλυράκη (ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης), Στέλλα Αντύπα (ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης), Άννα Γιορανίδη (ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης), Αθηνά Νταντούλα (ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης), Ξανθή Τριανταφύλλου (ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης), Μαρία Μαρκάδα (Δ.Α.Σ Ωραιοκάστρου), Κωνσταντίνα Μπαλογιάννη (ΑΣ Αστέρας Σίνδου), Αγάπη Μπρουκς-Μπόγκο (Α.Ε.Σ Κρόνος), Ναταλία Χοτζ (ΦΣ Πάνθηρες Κοζάνης), Ιωάννα Ευθυκράτη (Α.Ο. Καβάλα), Ευαγγελία Κουμπούρα (Φιλαθλητικός Λαρισσαϊκος), Δήμητρα Λαπούση (Α.Ο. Σουφλαρίων), Μαγδαληνή Τσιγκαροπούλου (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης), Σταματία Κυπαρίσση (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης), Όλγα Πετρινόλη (ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης), Ευαγγελία Γαροφαλλάκη (Ε.Ο.Σταυρούπολης). Την προπόνηση παρακολούθησαν ο ομοσπονδιακός προπονητής Κορασίδων Τάκης Φλώρος, από την Επιτροπή Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ ο Μπάμπης Καρασαρλίδης και ο μάνατζερ των γυναικείων εθνικών ομάδων Βαγγέλης Περόπουλος.

Δείτε περισσότερο φωτορεπορτάζ και video από την προπόνηση από το έγκριτο σαιτ της Θεσσαλονίκης liberovolley11.