Photos: Κλικ από τον ετήσιο χορό του Συλλόγου Παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής

 

Πραγματοποιήθηκε ανήμερα της Τσικνοπέμπτης ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής, μέσα σε μία όμορφη και οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περίπου 130 άτομα, μέλη γνωστοί και φίλοι της ομάδας. Από την πλευρά των επίσημα προσκεκλημένων παρευρέθηκαν, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου, αντιδήμαρχος κ. Ταπατζάς Μανώλης, ο εκπρόσωπος της επιτροπής Διαιτησίας κ. Νίκος Μανάκας, ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣ Θράκης κ. Ιωάννης Κοτζαμάνης, και εκπρόσωποι της ομάδας των παλαιμάχων του Ουζούνκοπρου της Τουρκίας με επικεφαλής τον πρόεδρό τους κ. Βελή ο οποίος προσέφερε αναμνηστικά της περιοχής του για τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Παπανικολάου Χρήστος, Σιαψαλάκης Χριστόδουλος και Ματζίρης Κυριάκος. Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα και χορός μέχρι πρωίας με ζωντανή μουσική και πλούσιο φαγητό. Όλοι τους έμειναν ικανοποιημένοι για άλλη μια χρονιά από την εκδήλωση.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους που τίμησαν με την παρουσία τους το χορό μας όπως και αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία του.