Κύπελλο Ελλάδας: Ένα βήμα πριν το φάιναλ φορ η Ορεστιάδα υποδέχεται την Κύζικο Νέα Περάμου (17:00 LIVE ΤhrakiSportS)

 

Στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» ο ΑΟ  Ορεστιάδας υποδέχεται την Κύζικο για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας δέκα ημέρες μετά την αναμέτρηση τους στο ίδιο γήπεδο για τη Volleyleague και θέλει να επαναλάβει την νίκη που πέτυχε τότε ώστε να συνεχίσει στο φάιναλ φορ που μπορέι να γίνει και στην έδρα του.

Στους γηπεδούχους παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Μορέλο παρόλα αυτά ο ΑΟΟ θέλει την νικη ώστε να πάει με άλλη ψυχολογία στον επόμενο «τελικό» του πρωταθλήματος το Σάββατο με την Παναχαική. Πάντως και ο αντίπαλος του ΑΟΟ ομαδα της Νέας Περάμου θέλει την ρεβάνς για την ήττα στο πρωτάθλημα από τους Εβρίτες ενω προέρχεται από σπουδαιο διπλό στην Πάτρα για το πρωτάθλημα με την Παναχαική.

Ο τεχνικός της ομάδας του ΑΟΟ Μπάμπης Σταματόπουλος τόνισε: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι συγκριτικά με το πρόσφατο του πρωταθλήματος, ένας άλλος θεσμός, όλα είναι διαφορετικά. Έχουμε ξεχάσει το προηγούμενο ματς, δεν μπορούμε τα σταθούμε εκεί, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Κι οι δυο ομάδες έχουμε τον ίδιο στόχο στο πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα το Final 4 είναι μια ευκαιρία για να έχουμε μια διάκριση».

Χωρίς προβλήματα θα ταξιδέψει στον Έβρο η Κύζικος με τον Νίκο Νεόφυτο να σημειώνει από την πλευρά του: «Είχαμε δύο σερί εκτός έδρας αναμετρήσεις σε Ορεστιάδα, Πάτρα και έχουμε μπροστά μας κι ένα ακόμη ταξίδι, αλλά θα πηγαίνουμε στην Ορεστιάδα για να κάνουμε αυτό που πρέπει και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στο Final 4. Το πιο σημαντικό είναι να μείνει η ομάδα στην κατηγορία αλλά από τη στιγμή που έχουμε την ευκαιρία δεν θα την αφήσουμε. Ποτέ δεν μπαίνεις σε ένα αγώνα για να χάσεις και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ