ΕΠΣ Ξάνθης: Ανέτρεψε το σκορ και προκρίθηκε πανηγυρικά η Θαλασσιά επί του Εχίνου! Δείτε τα αποτελέσματα των ημιτελικών και το ζευγάρι του μεγάλου τελικού

 

Με τους επαναληπτικούς αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης συνεχίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η αγωνιστική δράση και πλέον με την ολοκλήρωση τους, είναι γνωστό το ζευγάρι του μεγάλου τελικού που θα διεξαχθεί σε περίπου 15 μέρες από τώρα, και συγκεκριμένα στις 12 Μαρτίου στο Ξάνθη Arena.

Στον πρώτο ημιτελικό της ημέρας, ο Άρης Αβάτου υποδέχθηκε στον επαναληπτικό την Ασπίδα Ξάνθης, και έπαιξε για… τρία αποτελέσματα στην ουσία, αφού με τη νίκη του στο ΔΑΚ Ξάνθης πριν δυο εβδομάδες με 1-2 ήξερε ότι προκρινόταν ακόμα και αν σήμερα έχανε στην έδρα του με 0-1. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να μην δεχθεί περισσότερα από δύο γκολ και να μην ηττηθεί με διαφορά μεγαλύτερη των δύο τερμάτων, και εν τέλει τα κατάφερε, αφού οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Στη Θαλασσιά από την άλλη πλευρά στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, η Αναγέννηση υποδέχθηκε τον Εχίνο και γνώριζε πως έπρεπε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ από τον πρώτο αγώνα, όπου είχε ηττηθεί με 2-1. Έδειξε ότι ήθελε να πάρει την πρόκριση στον τελικό, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να επικρατήσει με 2-1 στο παιχνίδι της Τετάρτης, στέλνοντας το στην παράταση, και τελικά βρήκε την δύναμη που χρειαζόταν, ώστε να σκοράρει όχι μόνο το τρίτο γκολ που ήθελε για να περάσει και αυτή στον τελικό, χωρίς να χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι, αλλά και το τέταρτο δίνοντας μορφή θριάμβου στη σημερινή της νίκη!

Δείτε συνοπτικά τα αποτελέσματα των επαναληπτικών της ημιτελικής φάσης:

Άρης Αβάτου – Ασπίδα Ξάνθης 1-1

Αναγέννηση Θαλασσιάς – Εχίνος Σπορ 2-1 (4-1 παράταση)