Ποδηλατικό πάρκο στην περιοχή του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής δημιουργεί ο Θράκας Ιππέας

 

Μια σημαντική ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε κατά την κοπή της πίτας του Θράκα Ιππέα. Όπως έγινε γνωστό, ο ποδηλατικός σύλλογος βάζει μπροστά την δημιουργία ποδηλατικού πάρκου στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής.

Το ποδηλατικό πάρκο, όταν θα ολοκληρωθεί, θα είναι ανοιχτό όχι προς όλους τους αθλητές του συλλόγου και και στους απλούς Κομοτηναίους πολίτες που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν την παρουσία του για να αθλούνται.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Θράκα Ιππέα Κυριάκος Γκογκότσης, πρόκειται για ένα έργο το οποίο ο σύλλογος θα χρηματοδοτήσει με δικά του χρήματα και χορηγίες και στόχο θα  έχει τη σωστή εκμάθηση ποδηλάτου στους μικρούς αναβάτες.

Ήδη μάλιστα, όπως ανακοίνωσε,  υπήρξε σχετική έγκριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το κόστος μπορεί να φτάσει τα 15.000 ευρώ. Ο  Κυριάκος Γκογκότσης, χαρακτήρισε το έργο ως «το επιστέγασμα πολλών προσπαθειών των τελευταίων τριών χρόνων».

Όπως ανακοίνωσε μάλιστα, αυτός ο ποδηλατικός στίβος ή bike park αναβαθμίζει κατά πολύ το Πανθρακικό Στάδιο ενώ η δημιουργία του θα διευκολύνει και την ανάληψη και διεξαγωγή αγώνων που θα συγκεντρώνουν ενδιαφέρον πανελληνίως.