Κρίμα… Εκτός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι ο Κώστας Μπανιώτης

 

Μια πολύ σημαντική απώλεια καταγράφει η ελληνική αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι, καθώς δυστυχώς ο Κώστας Μπανιώτης δεν θα ταξιδέψει για να αγωνιστεί.

Ο κομοτηναίος πρωταθλητής ήταν ο πρώτος που είχε πιάσει το όριο και θα πήγαινε στο Βελιγράδι με αξιώσεις ακόμα και για μετάλλιο, καθώς το σταθερά υψηλό επίπεδο των τελευταίων ετών στο ύψος θα… μετριαζόταν από τις απώλειες του Ταμπέρι και των Ρώσων αθλητών.

Ο Μπανιώτης δεν είχε κρύψει στο ThrakiSportS την φιλοδοξία ή κρυφή ελπίδα του για ένα μετάλλιο, κάτι που λείπει από την συλλογή του σε Ευρωπαϊκά ή Παγκόσμια Κλειστού Στίβου αν και έχει πολλές φορές φτάσει στην πηγή (με χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις πέρυσι το Πόρτλαντ, το 2012 την Κωνσταντινούπολη αλλά και κυρίως τα Ευρωπαϊκά σε Τορίνο και Παρίσι όπου έμενε εκτός βάθρου με τις ίδιες επιδόσεις των αθλητών που κέρδιζαν μετάλλια).

Ο Θρακιώτης άλτης  ήταν ιδιαίτερα άτυχος στο ξεκίνημα του 2017 καθώς τραυματίστηκε στον αστράγαλο από τον πρώτο του αγώνα κιόλας. Προσπάθησε με συντηρητική αγωγή να ξεπερασει το πρόβλημα για να αγωνιστεί στο Βελιγράδι. Όπως μεταδίδει το Sportsfeed, επισκέφτηκε γιατρό στη Γερμανία, αλλά τελικά ο ίδιος αποφάσισε να μη ρισκάρει και να επικεντρωθεί στον ανοιχτό στίβο όπου ο μεγάλος στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.