ΕΠΣ Ξάνθης: Η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ για όλες τις κατηγορίες

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, έγινε γνωστή η ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης για τα πλέι οφ και πλέι άουτ για τις κατηγορίες Α1, Α2 και Β’ του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης.

Μιας και έφτασε στο τέλος της η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για όλες τις κατηγορίες το σαββατοκύριακο 18/19 Φεβρουαρίου, οι ομάδες εκτός της Γ’ κατηγορίας προετοιμάζονται για την έναρξη των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Σύμφωνα με την Επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης με ανακοίνωση που εξέδωσε η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ για τις κατηγορίες Α1, Α2 και Β’ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Ένωσης.

Η κλήρωση κάθε κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί με διαφορά 30 λεπτών. Η κλήρωση της Α1 θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα, η κλήρωση της Α2 στις 18:30 και της Β κατηγορίας στις 19:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης:

Η Επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ενημερώνει πως η κλήρωση των αγώνων play off και play out θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Ένωσης.

Η κλήρωση της Α1 θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, η κλήρωση της Α2 στις 18:30 και της Β κατηγορίας στις 19:00.