Tους εχει τρελάνει ο Λουτσέσκου! Νέα αποθέωση από παίχτη του στο εξωτερικό

 

Ο Καμαρά μίλησε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού και είπε τα καλύτερα για τον Ρουμάνο τεχνικό αλλά και όλους στην Ξάνθη.

Στην ιστοσελίδα «Footbalski» μίλησε ο Καμαρά και ο μέσος της Ξάνθης είπε τα καλύτερα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο νεαρός χαφ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην «περιπέτειά» του στον Εργοτέλη, ενώ για την Football League σχολίασε πως «οι ομάδες στην δεύτερη κατηγορία, 2-3 από αυτές είναι επιπέδου Ligue 2 Γαλλίας, οι υπόλοιπες μάλλον επιπέδου τρίτης κατηγορίας Γαλλίες. Τρεις ή τέσσερις είναι ερασιτεχνικού επιπέδου. Αρκετά ετερογενές πρωτάθλημα».

Ο χαφ από την Μαυριτανία εκθείασε τον τεχνικό του. «Είναι σούπερ προπονητής. Μου αρέσει πολύ. Ξέρει καλά το ποδόσφαιρο, ξέρει τι κάνει. Νομίζω ότι είναι η τελευταία του χρονιά, οπότε θέλει να την τελειώσει με στυλ, οπότε γι’ αυτό είμαστε φέτος ακόμα καλύτεροι. Ο πρόεδρος του έχει τυφλή εμπιστοσύνη, μετά την πορεία μέχρι τον τελικό Κυπέλλου. Ο κόουτς δουλεύει πολύ, με εμάς ή μόνος του. Είναι ο πρώτος που έρχεται και ο τελευταίος που φεύγει. Μερικές φορές μένει όλη τη μέρα στο γήπεδο. Το αξίζει. Μιλάει πολύ στους παίκτες, μερικές φορές είναι τρελός και λίγο απότομος, αλλά ποτέ δεν το κάνει για να σε πιέσει, αλλά για να σε βελτιώσει. Καλύτερα να σου λέει κάτι κατά πρόσωπο, παρά να μην σου μιλάει καθόλου».

Για το «φλερτ» με την Ξάνθη ανέφερε ότι «όταν με φώναξε η Ξάνθη δεν δίστασα. Οταν πήγα στον Εργοτέλη, είπα στον εαυτό μου ”δεν πρέπει να μείνεις εδώ πάνω από έξι μήνες”. Παράλληλα, είχαν προβλήματα, δεν ήταν εύκολο, και όταν ο ατζέντης μου μου είπε ότι υπήρχε η πρόταση δεν δίστασα δευτερόλεπτο. Ηξερα κάποια πράγματα για την Ξάνθη. Είναι γνωστή για το γεγονός ότι δεν πληρώνει υψηλούς μισθούς, αλλά πάντα εξοφλεί τους παίκτες. Ο πρόεδρος είναι πάντα τίμιος και πληρώνει όσα χρωστάει».

Ο νεαρός μέσος στάθηκε ακόμη μεταξύ άλλων στην παρουσία του Γιουνές αλλά και πολλών άλλων παικτών της ομάδας, έδειξε ικανοποιημένος από την ζωή στην Ξάνθη, ενώ παράλληλα ανέφερε πως τρόπο τινά είναι «πρεσβευτής» της χώρας μας. «Αρκετοί πρώην συμπαίκτες μου καλές προτάσεις από την Ελλάδα και με ρωτάνε πράγματα, πρώτα απ’ όλα αν πληρώνουν. Είναι λογικό. Τους λέω ότι οι περισσότερες ομάδες Σούπερ Λιγκ πληρώνουν. Ξέρω ποιες ομάδες πληρώνουν και ποιες όχι, οπότε τους βοηθάω». Μεταξύ άλλων μίλησε και για το μέλλον του. «Αν έχω την ευκαιρία να παίξω σε μεγαλύτερη ομάδα γιατί όχι; Αυτός είναι ο στόχος. Δεν έχει τελειώσει η σεζόν οπότε δεν κοιτάω μπροστά, αλλά σίγουρα είναι στόχος. Δεν ξέρω αν θα είναι στην Ελλάδα ή αλλού, αρκεί να είναι μία μεγαλύτερη ομάδα».