Η παρουσία του Γκιούρδα στην Αλεξανδρούπολη αναζωπύρωσε την συζήτηση για την έλευση Μουστακίδη στην Εθνική Ομάδα

 

Στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Μάριος Γκιούρδας και παρακολούθησε τον αγώνα του Εθνικού με τον Ηρακλή. 

Ο Γκιούρδας βρέθηκε για προσωπικό λόγο στην πατρίδα του (συμπληρώθηκε άλλωστε πρόσφατα ένας χρόνος από τον θάνατο του πατέρα του Στέλιου) αλλά όπως κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις, σε κάθε του άνοδο, δεν παρέλειψε να συναντήσει την βολεϊκή κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.

Μάλιστα, παραβρέθηκε και στον χορό και την κοπή πίτας του Εθνικού. Κάθισε όπως αναμενόταν στο ίδιο τραπέζι με τον Σάκη Μουστακίδη. Και φυσικά όλα αυτά είναι φυσιολογικό να αναζωπυρώνουν την συζήτηση για την επόμενη μέρα της Εθνικής Ομάδας, μετά το διαζύγιο με τον Δρίκο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μάριος Γκιούρδας, εμβληματική προσωπικότητα συνολικά για το ελληνικό βόλεϊ όπως άλλωστε και ο Μουστακίδης, έχει αναλάβει ρόλο τιμ μάνατζερ στις Εθνικές Ομάδες και τον διατηρεί και επί νέας διοίκησης Καραμπέτσου.

Άλλωστε με τον νέο πρόεδρο της ομοσπονδίας ο Μάριος Γκιούρδας έχει και κουμπαριά. Ο λόγος του Μάριου Γκιούρδα στο ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής Ανδρών θα μετρήσει πιθανότατα διπλά.