Αίσθηση από την παρουσία Κασναφέρη στο μεγάλο ντέρμπι της ΕΣΠΕΘΡ

 

Το μεγάλο ντέρμπι τίτλου της Β’ Εθνικής Βόλεϊ ανάμεσα στον Ερμογένη Ξάνθης και τον Έβρο Σουφλίου προσέλκυσε πολύ κόσμο στο κλειστό του ΔΑΚ (Ασπίδα).

Αίσθηση όμως προκάλεσε η παρουσία εκεί του Γιώργου Κασναφέρη, ο οποίος προτίμησε να βρεθεί σε έναν αγώνα βόλεϊ την ώρα που ουσιαστικά διεξαγόταν πλήρως η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Super League και τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ που θα αντιμετωπίσει η Ξάνθη στο Κύπελλο με την Βέροια αλλά και της ΑΕΚ που κυνηγούσε την Ξάνθη στην βαθμολογία με τον Ολυμπιακό.

Ο Κασναφέρης είναι φίλος του βόλεϊ, παρόλο που δεν το ξέρουν αρκετοί. Επίσης στην ομάδα του Ερμογένη αγωνίζεται η κόρη του, που είναι μάλιστα όχι απλά από τις καλές παίκτριες της ομάδας αλλά έχει κληθεί και στις συγκεντρωτικές ομάδες της Προεθνικής για Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας. Η κόρη του όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια του Ερμογένη βρέθηκαν στο γήπεδο για να συμπαρασταθούν στην ανδρική ομάδα και το ίδιο έκανε και ο μπαμπάς Γιώργος.

Βέβαια, επειδή έτρεχαν και οι δουλειές για την Ξάνθη και βρισκόντουσαν σε εξέλιξη και οι αγώνες του πρωταθλήματος, ο φακός του ThrakiSportS τον αποτύπωσε με το κινητό στο χέρι. Ωστόσο από μόνη της η παρουσία του τιμ μάνατζερ της ποδοσφαιρικής Ξάνθης στο περιφερειακό ντέρμπι του βόλεϊ ήταν κάτι που σχολιάστηκε έντονα…