Επέστρεψε με δυο ήττες από τα Σκόπια η ελλειπής Μεικτή Θράκης!

 

Με ικανοποίηση και την τέταρτη θέση επέστρεψε η Μεικτή Θράκης  από τη συμμετοχή της στο 1ο Διεθνές Τουρνουά που οργάνωσε η FK Tiverija και ο Δήμος Στρώμνιτσα της F.Y.R.O.M. το Σαββατοκύριακο.

Στην 1η διεθνή συνάντηση για την πόλη της Στρώμνιτσα συμμετείχαν  οι Τiverija Strumica από τη F.Y.R.O.M. που κατέκτησε και την πρώτη θέση, η WFC Breznica από το Montenegro και η Sportica Bagoevgrad από τη Bulgaria.

Η κ. Περιβολοπούλου και η κ. Βαλασούδη μπόρεσαν και παράταξαν μια αξιόμαχη ομάδα αν και δε συμμετείχε με την πλήρη σύνθεση της, δεδομένου ότι είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα στη χώρα μας και απουσίαζαν οι παίχτριες της Βασίλισσας Θράκης οποτε η ομάδα απαρτίζονταν από τους ΑΟ Θράκης, Ροδόπη 87, Καβάλα 86, Δόξα 2016, Πανσερραϊκή, Αγ. Αστέρας, Αγ. Γεώργιος Νέας Κρήνης.

Η Μεικτή στον τελευταλι αγώνα ηττήθηκαν με 3-2 από τη Sportica Bagoevgrad από τη Βουλγαρία με δυο τέρματα της αειθαλούς παίχτριας και προπονήτριας Βίκυς Περιβολοπούλου με πέναλτι και απευθείας φαουλ  στο ματς που έκρινε την 3η θέση. Η Μικτή είχε σπουδαίες φάσεις με κυριότερη το σουτ της Σεβδαλη που κατέληξε στο δοκάρι.

ΜΕΙΚΤΗ: Μανιάκα, Κουφού, Γεωργαλή, Ζαχαριά, Γιαμπούρη, Σωκράτους, Γεωργοπούλου, Μανιά, Καρακουλάκη, Περιβολοπούλου, Σεβδαλή, ενώ ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι Τσουκαλά, Χριστοφυλλάκη, Παπά-Πρίφτη. Δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού Τζεμπελου και Σειρανίδου.

Νικήτρια του τουρνουά ήταν η Tiverija Strumica από τα Σκόπια που επικράτησε 3-0 της ομάδα του Μαυροβούνιου WFC Breznica.

Η  Tiverija  είχε κερδίσει στον ημιτελικό την Μικτή Θράκης με 5-0.

ΜΕΙΚΤΗ: Μανιάκα, Ζαχαριά, Κουφου, Γεωργοπούλου (Τζεμπελου), Σεβδαλη (Ματοσιαν), Μανια (Πρίφτη), Γιαμπούρη, Γεωργαλη, Σειρανιδου (Τσουκαλά), Καρακουλάκη, Χριστοφυλλακη (Σωκράτους)

Δηλώσεις Βίκυς Περιβολοπούλου στο womensports από όπου και το ρεπορταζ: ”Ο στόχος επιτεύχθει.Τα κορίτσια πήραν εμπειρίες που είμαι σίγουρη ότι θα τις βοηθήσουν πολύ στη συνέχεια.Ετοιμάζουμε σιγά σιγά την ομάδα για το 2ο βαλκανικό.Ευχαριστούμε πάρα πολύ την διοργανώτρια ομάδα για το κάλεσμα,τις ομάδες που συμμετείχαν.”