Ενός λεπτού σιγή στη Βύσσα για τον Σταμάτη Μούτλια και συγκινητικά «αντίο» από Ορέστη Ορεστιάδας και Χρήστο Χρηστούδη

 

Η ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας αλλα και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ομάδας Χρήστος Χρηστούδης, αποχαιρέτησαν (και) μέσω διαδικτύου τον Σταμάτη Μούτλια που έφυγε τόσο ξαφνικά απ’ τη ζωή. Μάλιστα στον αγώνα του Ορέστη με την Νέα Βυσσα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή (φώτο από το μπλογκ των φίλων του Ορέστη).

Η ανακοίνωση του Ορέστη Ορεστιάδας: Ο Μ.Γ.Σ. “ΟΡΕΣΤΗΣ” Ν. Ορεστιάδας δια του Διοικητικού του Συμβουλίου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την φυσική αλλά και την αθλητική οικογένεια του αγαπητού φίλου και ακούραστου εργάτη του αθλητισμού και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου Σταμάτη Μούτλια, για την αδόκητη και ξαφνική, στην ηλικία των 49 ετών, αναχώρησή του από τα εγκόσμια. Ως γνωστόν ο λαμπρός αυτός επιχειρηματίας (στο χώρο του κρέατος) διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του “ΕΒΡΟΥ” Σουφλίου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Η συγκινητική και ανθρώπινη ανάρτηση του Χρήστου Χρηστούδη: «Έχουνε ειπωθεί τόσα πολλά για τον ΑΝΘΡΩΠΟ Σταμάτη. Πολλά και μόνο θετικά. Από όλους. Ευχαριστώ το Θεό που σε γνώρισα φίλε. Σταμάτη αυτά δεν γίνονται. Βάζω δύο φωτογραφίες από τη μεγάλη σου αγάπη. Τον Έβρο Σουφλίου. Ελπίζω κάποιες φορές να σου δώσαμε χαρά μέσα από τα γήπεδα της Βορείου Ελλάδας. Εσύ καμάρωνες για την ομάδα σου και τα παιδιά σου και όλοι εμείς, μα όλοι εμείς καμαρώναμε που είχαμε τέτοιους παράγοντες. Καλό ταξίδι».

Θυμίζουμε ότι και ο τεχνικός διευθυντής της Δόξας Προσκυνητών και υπέυθυνος του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, αλλα και ποδοσφαιριστής του Έβρου Σουφλίου Δημήτρης Παγωνίδης είχε εκφράσει και αυτός την θλίψη του για τον χαμό του Μούτλια (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ). Επίσης, ανακοίνωση εξέδωσε και η Θράκη Φερών (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ).