Ακόμα πιο ακριβά! Στα 30 ευρώ βάζει ο Πανόπουλος τα εισιτήρια για το Ξάνθη – Παναθηναϊκός και 33% φτηνότερα για τους φιλοξενούμενους

 

Αν στον αγώνα της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ υπήρξαν διαμαρτυρίες γιατί τα εισιτήρια για τους Ξανθιώτες που δεν είναι κάτοχοι διαρκείας κόστιζαν 25 ευρώ τόσο για το κύπελλο όσο και για το πρωτάθλημα, τότε θα πρέπει να αναμένεται κάτι αντίστοιχο και ενόψει του ντέρμπι Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό το προσεχές Σάββατο.

Στον αγώνα αυτό, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ  της Θράκης, τα εισιτήρια για τους φίλους της Ξάνθης που δεν έχουν κάρτα διαρκείας (όσοι έχουν προφανώς και δεν θα πληρώσουν) θα κοστίζουν 30 ευρώ ενώ δεν θα εκδοθούν παιδικά εισιτήρια, ούτε προφανώς και… γυναικεία.

Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι πλέον κανείς δεν μπορεί να πει κάτι εναντίον του Πανόπουλου. Την προηγούμενη φορά και μετά τις διαμαρτυρίες, αποφάσισε να βάλει γυναικείο και παιδικό εισιτήριο στην συμβολική τιμή του ενός ευρώ και η προσέλευση ήταν και πάλι περιορισμένη.

Σε αντίθεση με την ανταπόκριση που είχε αυτή η κίνηση πχ στη Νέα Σμύρνη, όπως διαπίστωσαν ιδίοις όμασι οι Ξανθιώτες όταν αντιμετώπισαν τον Πανιώνιο, ο κόσμος στην πλειοψηφία του έστρεψε την πλάτη στην ομάδα και ο αγώνας δεν έκοψε πάνω από 1.800-1.900 εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που πήραν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ήρθαν μαζικά στα Πηγάδια.

Έτσι λοιπόν, θα μπορούσε να ειπωθεί ότι χάθηκαν και τα επιχειρήματα που θα μπορούσαν να υπάρξουν για αυτήν  την απαγορευτική τιμή των 30 ευρώ το εισιτήριο για έναν αγώνα που βάζει η ΠΑΕ Ξάνθης για την Θύρα Γ1.

Ο Πανόπουλος πλέον περνά ξεκάθαρα το μήνυμα ότι όποιος παίρνει διαρκείας και στηρίζει την ομάδα θα έχει προνομιακή πρόσβαση σε όλα τα ματς σε τιμή που κατά μέσο όρο βγαίνει κάτω από τα 8 ευρώ.

Όποιος όμως δεν στηρίζει την Ξάνθη ακόμα και στις καλύτερες μέρες της και θέλει να πάει στο γήπεδο ουσιαστικά όχι για να βοηθήσει την Ξάνθη αλλά για να δει τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να πληρώνει και μάλιστα αδρά.

Μάλιστα, σε αντίθεση με τους προηγούμενους αγώνες για παράδειγμα με τον ΠΑΟΚ που τα εισιτήρια αυτά είχαν 25 ευρώ, πλέον πάνε στα 30 ευρώ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ξάνθη προσεκτικά δεν κάνει λόγο για εισιτήρια που προορίζονται για φιλάθλους της Ξάνθης αλλά γενικά για φιλάθλους, στέλνοντας ένα ακόμα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

Έτσι, ένας Ξανθιώτης που δεν έχει εισιτήριο διαρκείας και θέλει να δει τον αγώνα Ξάνθη – Παναθηναϊκός από το γήπεδο, θα πρέπει να πληρώσει από 25 που πλήρωσε με τον ΠΑΟΚ πλέον 30 ευρώ, αφού τόσο ορίστηκαν τα μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους, ενώ τα εισιτήρια που προορίζονται αποκλειστικά για τους φιλοξενούμενους οπαδούς στο πέταλο μένουν σταθερά στα 20 ευρώ. Δηλαδή ο οπαδός του τριφυλλιού θα πληρώσει 33% λιγότερο σε σχέση με τον Ξανθιώτη!

Μήνυμα σαφές από την πλευρά της ιδιοκτησίας και της διοίκησης της Ξάνθης προς τον κόσμο της ομάδας, η αντίδραση του οποίου πλέον αναμένεται. Άλλωστε πιο σαφές μήνυμα από το γεγονός ότι δεν υπάρχει πουθενά στην ανακοίνωση αναφορά για φιλάθλους της Ξάνθης αλλά γενικά για φιλάθλους δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Η ανακοίνωση της Ξάνθης έχει ως εξής:

 

«Η Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε., ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, το ΣΑΒΒΑΤΟ 25/02/2017 και ώρα 19.30, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων ως εξής:

Για τους φιλάθλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ πώληση για:

  1. τη ΘΥΡΑ Δ (πέταλο), τιμή εισιτηρίου 20 €

Α) Μέσω internet (Viva.gr)

Β) Από τα καταστήματα PUBLIC

Γ) Από τα γραφεία της Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ως εξής :

  • Από Δευτέρα 20/02, έως και Παρασκευή 24/02 από τις 10.00 έως 18.00
  • Σάββατο 25/02, από τις 11.00 – 16.00
  • από τις 16.00 θα λειτουργεί εκδοτήριο και στο γήπεδο

Για τους φιλάθλους, ΜΗ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, πώληση για:

  1. τη ΘΥΡΑ Γ1 τιμή εισιτηρίου 30 €

Α) Μέσω internet (Viva.gr)

Β) Από τα καταστήματα PUBLIC

Γ) Από τα γραφεία της Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ως εξής :

  • Δευτέρα 20/02, έως και Παρασκευή 24/02, από τις 10.00 έως 18.00
  • Σάββατο 25/02, από τις 11.00 – 16.00
  • από τις 16.00 θα λειτουργεί εκδοτήριο και στο γήπεδο

Στα παραπάνω μεμονωμένα εισιτήρια δεν υπάρχει η κατηγορία των παιδικών εισιτηρίων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ».