Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου: Τα πρωινά αποτελέσματα της Κυριακής για τους αθλητές της Θράκης

 

Με την Βούλα Παπαχρήστου να επιτυγχάνει από το πρωί 14.07μ  και την Σπυριδούλα Ναζίρη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να προκρίνεται επίσης στον απογευματινό τελικό, ολοκληρώθηκαν τα πρωινά προκριματικά της Κυριακής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Η Παπαχρήστου, σύζυγος του Λάζαρου Χαριτωνίδη, από το πρώτο της άλμα για το 2017 έδειξε ικανή για μεγάλα πράγματα και φέτος. Προσγειώθηκε στα 14.07μ και πέτασε με την πρώτη προσπάθεια στον απογευματινό τελικό, αλλά κυρίως έδειξε δυνατή ενόψει Βελιγραδίου.

Η Σπυριδούλα Ναζίρη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πήδηξε ακριβώς 12.00 μέτρα στην τρίτη της προσπάθεια και προκρίθηκε στον τελικό με την όγδοη επίδοση. Στην πρώτη της προσπάθεια είχε πηδήξει 11.55μ και στην δεύτερη ήταν άκυρη.

Στα 200 μέτρα αγωνίστηκε ο Δημήτρης Σαρηκωνσταντής του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης που με επίδοση 24″24 κατέλαβε την 47η θέση μεταξύ 59 αθλητών. Τέλος, στο έπταθλο ο αθλητής του Ρήσου Κομοτηνής είναι στην όγδοη θέση μετά από πέντε αγωνίσματα, απομένει το επικοντώ και τα 800 μέτρα.