Γ’ Εθνική: Εντός έδρας αποστολές με τους Απόλλωνες Παραλιμνίου και Καλαμαριάς για Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 1ο Όμιλο, με τον Ορφέα Ξάνθης να φιλοξενεί τον Απόλλων Παραλιμνίου και την Δόξα Προσκυνητών την Καλαμαριά που καίγεται για νίκη.

Ξεκινώντας από τον Ορφέα Ξάνθης που με 23 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση πραγματοποιώντας μια καλή πορεία κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια, υποδέχεται την ομάδα του Νομού Σερρών τον Απόλλωνα Παραλιμνιου που έχει ένα βαθμό λιγότερο. Ο Ορφέας προέρχεταο από δυο σερί ισοπαλίες και θέλει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και την τρίτη του νίκη στο γήπεδο του ΑΟΞ αφού εντός προερχεται από την ήττα με τον Λαγκαδα. Συνολικα στο γηπεδο του ΑΟΞ εχει 2 νικες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες με τερματα 9 υπερ και 11 κατά. Στον πρωτο γυρο οι δυο ομαδες εμειναν στο 0-0 στο Παραλίμνι.

Στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού, η Δόξα Προσκυνητών που με 14 βαθμούς βρίσκεται στην 13η θέση και προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τον Εορδαικό μετά από καλή εμφάνιση αφού αγωνιζόταν με 9 παίκτες για μεγάλο διάστημα, φιλοξενεί τον ιστορικό Απόλλωνα Καλαμαριάς που δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά με ένα πολύ δυνατό ρόστερ ελπίζει να περάσει πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας προσπερνώντας την Δοξα Δραμας που προπορεύεται 2 βαθμούς. Η Δόξα εντός έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες με τέρματα 7 υπέρ και 8 κατά. Στον πρώτο γύρο Καλαμαριά- Δόξα Προσκυνητών 3-1. την αποστολή της Καλαμαριάς για το σημερινό παιχνίδι απαρτίζουν οι Μένκα, Καλογεράκης, Καλογέρης, Καπίας, Σαββίδης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Λιόνης, Ζώτος, Βεργώνης, Καλαϊτζίδης, Φάμπιο, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Χατζηδημητρίου, Χασομέρης, Πόποβιτς, Δαλιανόπουλος.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής περιλαμβάνει τους αγώνες: ΑΟ Καβάλα – ΑΟ Καρδίας, Μακεδονικός Φούφα – Δόξα Δράμας, Αλμωπός Αριδαίας – Νέστος Χρυσούπολης, Ορφέας Ξάνθης – Απόλλων Παραλιμνίου, ΑΠΕ Λαγκαδά – Εορδαϊκός, Δοξά Προσκυνητών – Απόλλων Καλαμαριάς, ενώ ρεπό έχει ο Καμπανιακός. Θυμίζουμε ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου-Νάουσα 0-3 άνευ αγώνα.

Το ThrakiSportS, όπως κάθε εβδομάδα θα σας μεταδώσει απευθείας την εξέλιξη των αγώνων των ομάδων που εκπροσωπούν την Θράκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με παράλληλη ενημέρωση και από τους υπόλοιπους αγώνες του πρώτου ομίλου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ