Super League: Για την τέταρτη νίκη στο 2017 αντιμετωπίζει η Ξάνθη στο Περιστέρι τον Ατρόμητο (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μετά από μία ήττα, 2 ισοπαλίες και 3 νίκες και 3 ήττες στο πρωτάθλημα στους τελευταίους αγώνες, η Ξάνθη στοχεύει στην τεταρτη της νίκη μέσα στο 2017, στον σημερινό αγώνα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (15:00, LIVE ThrakiSportS).

Την προηγούμενη Κυριακή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ η Ξάνθη εμφανίστηκε πιο διαβασμένη από το Κύπελλο και πήρε την ισοπαλία, αν και ενδεχομένως θα μπορούσε να πάρει και την νίκη, πλέον με αντίπαλο τον Ατρόμητο και έχοντας σχεδόν βγάλει ένα πρόγραμμα γολγοθά πρέπει να επιστρέψει σιγά σιγά στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα αν θέλει να μείνει σε τροχιά πλέι οφ.

Ο μεν Ατρόμητος θέλει να ξεκολλήσει από την ένατη θέση, ενώ η Ξάνθη να διατηρηθεί στους πρώτους πέντε της βαθμολογίας. Η Ξάνθη που βρίσκεται στην 5η θέση με 33 βαθμούς θέλει να πετύχει την τέταρτη νίκη της στο Περιστέρι και την δεύτερη συνεχόμενη μετα το περσινό 0-1 με το γκολ του Καρίμ Σολτάνι.

Για την Ξάνθη υπάρχουν απουσίες, αφού εκτός των τραυματιών Πέτρου Ορφανίδη, Φερνάντο Γουάλας, Μανώλη Παπαστεριανού και Οκάν Χατζητερζόγλου, εκτός πλάνων του Ρουμάνου κόουτς έχει τεθεί και ο Δήμος Μπαξεβανίδης, που εχει συγκεντρώσει 7 κίτρινες κάρτες και εκτίει την μία από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας του.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου: Καμαρά, Ντε Λούκας, Λάζιτς, Lucero Adrián, Mejia Alfredo Antonio Escobar, Pizzelli Marcos Pinheiro, Soltani Karim, Sylla Salimo, Younés Hamza, Živković Živko, Βασιλακάκης Θεόδωρος, Ζαρόπουλος Μιχάλης, Καρασαλίδης Αριστοτέλης, Λισγάρας Χρήστος, Ορφανίδης Λάζαρος, Ράνος Αντώνιος, Τριάδης Παναγιώτης, Φλίσκας Κώστας.

Την αποστολή του σημερινού αγώνα με τη Ξάνθη ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου Ρικάρντο Σα Πίντο αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασλευής στο αθλητικό κέντρο. Την αποτελούν οι εξής είκοσι παίκτες: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Νάτσος, Πλατέλλας, Μπάγκα, Ούμπιντες, Κατράνης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Μανιάτης, Μπρίτο, Ντάουντα, Κυριακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Λημνιός, Τόνσο, Λε Ταλέκ.