LIVE από τo Περιστέρι για την Super League: Ατρόμητος – AO Ξάνθη 2-1 (Τελικό Αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και την  Ξάνθη για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο από το γήπεδο Περιστερίου την εξέλιξη στο παιχνίδι Ατρόμητος-Ξάνθη για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ώρα 14.20 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία από το Περιστέρι, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 14.24 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14.28 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14.33 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 14.43: Η σύνθεση της Ξάνθης για την σημερινή αναμέτρηση: Ζίβκοβιτς, Ντε Λούκας, Γιουνές, Λουσέρο, Καρασαλίδης, Βασιλακάκης, Λάζιτς, Ορφανίδης, Σιλά, Καμαρά, Φλίσκας

Ώρα 14.45: Η σύνθεση του Ατρομήτου για την σημερινή αναμέτρηση:  Γκορμπούνοφ, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Μπάχα, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ούμπιδες, Λημνιός, Πλατέλλας, Τόνσο, Ντάουντα

Ώρα 14.47: Στον πάγκο για την Ξάνθη δίπλα στον Ράσβαν Λουτσέσκου θα είναι οι: Ζαρόπουλος, Τριάδης, Σολτάνι, Πιτσέλι, Μεχία, Ράνος, Λισγάρας

Ώρα 14.51: Στον πάγκο για τον Ατρόμητο και δίπλα στον Σα Πίντο θα είναι οι: Θεοδωράκης, Λε Ταλέκ Λαζαρίδης, Κοντοές, Κυριακίδης, Βασιλείου, Μανιάτης

1′ Έναρξη της αναμέτρησης με την ομάδα του Ατρόμητου στην σέντρα.

3′ Αντεπίθεση για την Ξάνθη, ο Βασιλακάκης βγήκε από τα αριστερά, γύρισε στον Λουσέρο που έκανε το σουτ στη κίνηση και έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

15′ Η ομάδα του Ατρομήτου μετά τα πρώτα λεπτά έχει πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού ψάχνοντας το τέρμα που θα την βάλει σε θέση οδηγού στο σημερινό παιχνίδι.

27′ Ωραία ατομική ενέργεια του Πλατέλλα, που μπήκε στην περιοχή έκανε την σέντρα σουτ με τον Ζίβκοβιτς να απομακρύνει σε κόρνερ.

32′ Σουτ του Λουσέρο εκτός περιοχής με το δεξί με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

40′ Ζησόπουλος και Γκορμπούνοφ δε συνεννοούνται με  τον Γιουνές ΄να μην μπορεί την τελευταία στιγμή να κλέψει και να απειλήσει.

42′ Γκολ για την ομάδα του Ατρομήτου. Ένας πρώην παίκτης της Ξάνθης ανοίγει το σκορ για λογαριασμό του Ατρομήτου με τον Πλατέλλα να πλασάρει εντός περιοχής μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ντάουντα και να παραβιάζει την εστία του Ζίβκοβιτς.

Ατρόμητος- Ξάνθη 1-0

45+2′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Ατρόμητος- Ξάνθη 1-0

Ώρα 15.58 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16.02 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16.05 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

46′ Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου.

54′ Πέναλτι για την Ξάνθη με τον Γιουνές να κερδίζει την παράβαση από τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου Γκορμπούνοφ.

57′ Γκολλλλ για την Ξάνθη. Ο Γιουνές αναλαμβάνει την εκτέλεση και κερδίζει τον Γκορμπούνοφ ισοφαρίζοντας για την Ξάνθη.

Ατρόμητος- Ξάνθη 1-1

60′  Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Τριάδη να παίρνει την θέση του Καμαρά.

64′ Πρώτη αλλαγή και για τον Ατρόμητο με τον Μανιάτη να παίρνει την θέση του Μπάγκα.

72′ Ευκαιρία για την ομάδα του Ατρόμητου με τον Τόνσο να περνάει στον Λημνιό, ο οποίος έκανε το σουτ από τα αριστερά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

73′ Κίτρινη κάρτα για την Ξάνθη με τον Ορφανίδη Λ. να δέχεται την κίτρινη από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Παπαπέτρου.

76′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Πιτσέλι να παίρνει την θέση του Ντε Λούκας.

80′ Δεύτερη αλλαγή και για τον Ατρόμητο με τον Λε Ταλέκ να παίρνει την θέση του σκόρερ του Ατρόμητου και πρώην παίκτης της Ξάνθης Πλατέλλα.

81′ Κίτρινη κάρτα και στον παίκτη της Ξάνθης Καρασαλίδη.

84′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την ομάδα της Ξάνθης. Ο Λισγάρας περνάει στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Βασιλακάκη.

85′ Γκολ για τον Ατρόμητο. Εξαιρετική μπαλιά του Κιβρακίδη, ο Τόνσο κατέβασε την μπάλα μπροστά του, έπιασε το σουτ και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς για το 2-1.

Ατρόμητος- Ξάνθη 2-1

87′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή και για τον Ατρόμητο με τον Κυριακίδη να παίρνει την θέση του Ντάουντα.

90′  Τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων.

92′ Σέντρα του Λισγάρα, κεφαλιά του Ορφανίδη, μπλόκαρε ο Γκορμπούνοφ.

94′ Δεύτερη κίτρινη στον Καρασαλίδη για αγκωνιά στον Λημνιό και η Ξάνθη μένει με 10.

90+4′ Λήξη της αναμέτρησης. Ο Ατρόμητος καταφέρνει να πανηγυρίσει μια σημαντική νίκη απέναντι στην Ξάνθη.

Ατρόμητος-Ξάνθη 2-1

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε αυτήν την μετάδοση, ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας.