Γ’ Εθνική: Η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης για το κυριακάτικο ματς με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

 

Το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποίησε την τελευταία δυνατή της προπόνηση η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, με το τεχνικό τιμ της ομάδας να ανακοινώνει και την αποστολή του αγώνα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου μετά το πέρας της.

Ο Ορφέας Ξάνθης είναι πανέτοιμος για τον τρίτο αγώνα του μέσα σε μια βδομάδα, αφού μετά την ήττα από την Δόξα Δράμας την προηγούμενη Κυριακή και την ισοπαλία και παρ’όλιγον νίκη στην Πτολεμαΐδα με τον Μακεδονικό μεσοβδόμαδα, πλέον στοχεύει στη νίκη και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά την προθέρμανση και τις ασκήσεις τακτικής που ακολούθησαν στην προπόνηση οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο που αποτελείται από του Μπάμπη Χατζημεστή, Παναγιώτη Καμαράκη και Μάκη Μπογιατζίδη ανακοίνωσε και την 18μελή αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Η αποστολή του Ορφέα, λοιπόν, αποτελείται από τους: Ρούφο, Αθανασίου, Θεοδωρίδη Κ., Θεοδωρίδη Χ., Καραγκιόζη Β., Καραγκιόζη Γ., Κατρανίτσα, Λαζαρίδη, Μακράκη, Μαυρόπουλο Λ., Μουμίν Ογλού, Μπουνταγκίδη, Μυγγίδη, Χακή Τζαμπάζ, Τορομανίδη, Χαλήλ Ιμπράμ, Καδήρ, Ιμέρ.