Εσωτερικές αναταραχές στην ομάδα του Ορφέα Ξάνθης! Παίκτης παράτησε την ομάδα στα κρύα του λουτρού και… εξαφανίστηκε

 

Ένα ιδιαίτερο εσωτερικό ζήτημα ζήτημα έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, πέρα από όλα τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν και καλούνται να διαχειριστούν   οι Μπάμπης Χατζημεστής, Παναγιώτης Καμαράκης και Μάκης Μπογιατζίδης.

Όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, έρχεται να προστεθεί και ακόμα ένας πονοκέφαλος, αφού το διοικητικό και τεχνικό τιμ της ομάδας έχει να αντιμετωπίσει και ένα ενδοαγωνιστικό πρόβλημα που αφορά παίκτη που έχει δείξει τάσεις… φυγής. Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή του Ορφέα Καρά Αλή Ονούρ, ο οποίος προέρχεται μεν από τα σπλάχνα του συλλόγου, ωστόσο δεν έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις, κάτι το οποίο δεν συνέβη ούτε και στην προπόνηση του Σαββάτου με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός του αγώνα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Υπάρχουν υποψίες πως ο παίκτης έχει αποχωρήσει προκειμένου να δοκιμαστεί εν αγνοία της διοίκησης σε κάποια άλλη ομάδα, εντός ή και εκτός συνόρων. Ουδείς μπορεί να επιβεβαιώσει αν ισχύουν ή όχι, το σίγουρο ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ThrakiSportS είναι ότι ο παίκτης απουσιάζει σχεδόν δύο εβδομάδες, σε μια ιδιαίτερα σημαντική και δύσκολη περίοδο που υπάρχουν αρκετές απουσίες και θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη η παρουσία του, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την διαχείριση της κατάστασης για τον Μπάμπη Χατζημεστή και τους συνεργάτες του.