Στα Σκόπια η Μεικτή Θράκης για να λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά! Γενέθλια καθ’ οδόν για την προπονήτρια Ευαγγελία Βαλασούδη

 

Στα Σκόπια βρίσκεται η Μεικτή Θράκης, η οποία θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά που θα λάβει χώρα εκεί και που οργανώνει η ομάδα της πόλης Τιβέρια, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Στρούμιτσα.

Η ομάδα προπονήθηκε στις Σέρρες καθ’ οδόν προς τα Σκόπια, ενώ μετά την προπόνηση οι παίκτριες επιφύλαξαν μία τούρτα έκπληξη στην προπονήτρια του ΑΟ Θράκης Ευαγγελία Βαλασούδη, η οποία είχε τα γενέθλια της.

Σε δηλώσεις της στο womensports.gr (απ’ όπου και οι φωτογραφίες) η έτερη προπονήτρια της ομάδας και προπονήτρια της Ροδόπης’87 Βίκυ Περιβολοπούλου είπε πως ”είναι μεγάλη ευκαιρία για τα κορίτσια και για μένα προσωπικά η συμμετοχή μας σε ένα τέτοιο τουρνουά. Η ομάδα από το 1ο βαλκανικό έχει κάποιες αλλαγές. Θα συμμετέχουν παίκτριες από Δράμα και ομάδες της Θεσσαλονίκης. Προσπαθούμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να δώσουμε στις παίκτριες να αποκτήσουν εμπειρίες μέσα από αυτά τα τουρνουά. Και βέβαια να ενισχύσουμε την προσπάθεια που γίνεται για την διάδοση του γυναικείου ποδοσφαίρου. Η ομάδα είναι νέα, κάποια κορίτσια δεν τα γνωρίζω καθόλου, θα πρέπει με μια προπόνηση να βγούνε συμπεράσματα. Αλλά αυτό δε θα σταματήσει την προσπάθεια να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Θέλουμε να δώσουμε διάρκεια σε αυτή την ομάδα και στους επόμενους μήνες θα παρουσιαστούμε πιο οργανωμένοι ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Και βέβαια την ευκαιρία στα κορίτσια να πάρουν μέρος σε Διεθνείς αγώνες.” 

Στο ρόστερ αρχικά είχαν κληθεί 18 παίκτριες. Τελικά την αποστολή δεν ακολούθησαν οι Αφροδίτη Γκίρτζαλη, Παναγιώτα Καργιώτη και Ανθούλα Πατεράκη, ενώ αντίθετα κλήθηκε η Ελένη Μανιά. Έτσι το ροστέρ της ομάδας απαρτίζουν οι παρακάτω 16 παίκτριες:

Μανιάκα Στέλλα – Πανσερραϊκή

Σεβδαλή Δήμητρα – Α.Ο. Θράκης

Γεωργαλή Ελένη – Α.Ο. Θράκης

Ματοσιάν Ελένη – Α.Ο. Θράκης

Τσουκαλά Έρικα – Ροδόπη 87

Ζαχαριά Μαρία – Ροδόπη 87

Γιαμπούρη Σωτηρία – Ροδόπη 87

Σωκράτους Στέφανη – Ροδόπη 87

Γεωγοπούλου Αναστασία – Ροδόπη 87

Μανιά Ελένη – Ροδόπη 87

Πατεράκη Ανθούλα – Ροδόπη 87

Κουφού Μαρία – Ροδόπης 87

Καρακουλάκη Στεφανία – Καβάλα 86

Σειρανίδου Κατερίνα – Δόξα Δράμας 2016

Χριστοφυλάκη Μαρία – Δόξα Δράμας 2016

Τζεμπέλου Ευαγγελία – Αγ Γεώργιος Νέας Κρήνης

Παπά Πρίφτη Δωροθέα – Αγ Γεώργιος Νέας Κρήνης