Οι 8+2 Θρακιώτικες παρουσίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών – Γυναικών

 

Δέκα Θρακιώτικες παρουσίες θα έχουμε το Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών – Γυναικών, σύμφωνα με τις επίσημες λίστες που ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ.

Βέβαια, από αυτές θα πρέπει να ακυρώσουμε τον Κώστα Μπανιώτη, παρόλο που αναφέρεται κανονικά στις λίστες, αφού ο ίδιος έχει δηλώσει ότι έχει αποσύρει την συμμετοχή του για να προστατεύσει το πόδι του ενόψει της συνέχειας.

Απόντος του Μπανιώτη, το πιο μεγάλο όνομα που θα εκπροσωπήσει την Θράκη είναι η Αναστασία Καρακατσάνη, που θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στα 3 χιλιόμετρα γυναικών με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Συνολικά στο πρωτάθλημα θα εκπροσωπηθούν έξι σύλλογοι της Θράκης από οκτώ αθλητές (επτά αν αφαιρέσουμε τον Μπανιώτη αλλά με διπλή συμμετοχή του Σαρηκωνσταντή του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης).

Σε αυτές τις οκτώ συμεμοχές ωστόσο προσθέστε τον Αλεξανδρουπολίτη Δήμο Μαγγίνα στα 3.000μ ανδρών που θα τρέξει για πρώτη φορά με τα χρώματα της νέας του ομάδας, του ΑΟ Μυκόνου – και φυσικά την Βούλα Παπαχρήστου της ΑΕΚ, που λογίζουμε ως Θρακιώτισσα εξ αγχιστείας λόγω του συζύγου της Λάζαρου Χαριτωνίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι απευθείας τελικό, χωρίς προκριματικούς, θα έχουμε στο ύψος των ανδρών όπου όμως όπως είπαμε θα απουσιάσει ο Μπανιώτης και στα 60 μέτρα εμπόδια γυναικών, όπου θα λάβει μέρος η Γεωργίου του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής.

Αναλυτικά οι 8(+2) θρακιώτικες συμμετοχές που καταγράφονται στις επίσημες λίστες του ΣΕΓΑΣ ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος του Σαββατοκύριακου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας:

 

ΑΝΔΡΕΣ:

60 μέτρα: Δημήτρης Σαρηκωνσταντής (ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης)
200 μέτρα: Δημήτρης Σαρηκωνσταντής (ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης)
Επταθλο: Νικήτας Αναγνώστου (Ρήσσος Κομοτηνής)
Άλμα εις ύψος: Κώστας Μπανιώτης (Ολυμπιάδα Κομοτηνής)
[+ 3.000 μέτρα: Δήμος Μαγγίνας (ΑΟ Μυκόνου)]

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:

60 μέτρα: Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής)
3000 μέτρα: Αναστασία Καρακατσάνη (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
60 μέτρα εμπόδια: Άλκηστις-Σουλτάνα Γεωργίου (ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής)
Σφαιροβολία: Αθανασία – Μαρία Καπούτση (ΠΑΣ Πρωτέας Αλεξανδρούπολης)
Άλμα εις τριπλούν: Σπυριδούλα Ναζίρη (ΜΓΣ Εθνικος Αλεξανδρούπολης)
[+ Άλμα εις τριπλούν: Βούλα Παπαχρήστου (ΑΕΚ)]