Σκληρή ανακοίνωσή κατά Ιβάν Σαββίδη πριν τους Προσκυνητές των παλαιμάχων της Καλαμαριάς λόγω… Δόξας!

 

Με ανακοίνωσή τους οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς πήραν θέση κάνοντας λόγο για πόλεμο που γίνεται εις βάρος της ομάδας, ενώ στο κείμενό τους εμπλέκουν και τον Ιβάν Σαββίδη ζητώντας ουσιαστικά να αποτρέψει μέσω ανθρώπων από το περιβάλλον του, την εύνοια υπέρ της Δόξας Δράμας!

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης των βετεράνων: “Όταν πριν από λίγους μήνες, ο φίλαθλος κόσμος και όχι μόνο, βοούσε για αυτά που συμβαίνουν στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο (μιλούσαμε και μιλάμε για την εγκληματική οργάνωση), όλοι αναθαρρήσαμε όταν μπροστάρηδες της διαφαινόμενης προσπάθειας εξυγίανσης του, ετέθησαν οι κύριοι Αλαφούζος, Μελισανίδης και Σαββίδης.

Από τα βιώματα της περιόδου που διανύουμε καταδεικνύεται ότι στάθηκε αδύνατο να χτυπήσουν την Λερναία Ύδρα της διαφθοράς στην κορυφή της. Αντιθέτως φαίνεται ότι δημιουργείται μια νέα νοσηρή κατάσταση, στα πλαίσια της οποίας δημιουργούνται νέες συμμαχίες-στρατιές τόσο ομάδων όσο και παραγόντων.

Αποτέλεσμα των ανωτέρω συμμαχιών, στις οποίες η ομάδα μας ιδεολογικά και ηθικά ποτέ δεν πρόκειται να συμμετέχει, είναι η ανάπτυξη μίας ιστορικά πρωτόγνωρης, για το σύλλογο μας, πολεμικής στην φετινή πορεία μας στο πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα της παραπάνω πολεμικής, η ομάδα της Δόξας Δράμας απολαμβάνει προνομιακής μεταχείρισης από την διαιτησία, την αθλητική δικαιοσύνη και τις λοιπές ομάδες δορυφόρους.

Όλα αυτά σε βάρος της Αξιοπρέπειας και Αξιοπιστίας (όση απέμεινε) του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι λυπηρό, ο συμπολίτης πρόεδρος που επαίρεται για την Ποντιακή του καταγωγή και ταυτότητα, να μην στέκεται στο πλάι της Ποντιακής Ναυαρχίδας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, του Απόλλωνος Καλαμαριάς.

Αν όχι να βοηθήσει, τουλάχιστον να αποτρέψει την εμπλοκή του οικείου περιβάλλοντος του, υπέρ της Δόξας Δράμας και αυτό διότι μεσομακροπρόθεσμα και στο βαθμό που μπορούμε να επηρεάσουμε, θα βρει απέναντι του, το Ποντιακό στοιχείο στο οποίο φανερά προσβλέπει. Εμείς δεν ζητήσαμε, ούτε ζητάμε τίποτε περισσότερο παρά την διασφάλιση της ισότητας σε όλους τους εμπλεκόμενους τομείς και κυρίως της διαιτησίας, που μέχρι σήμερα ήταν εξώφθαλμα εχθρική για τον Απόλλωνα και αντιθέτως ευνοϊκή για την Δόξα.

Ακόμη-ακόμη δεχόμαστε ο αγώνα Απόλλωνος – Δόξας να γίνει ξανά στο γήπεδο της Δόξας αλλά με εξασφαλισμένα έντιμη διαιτησία. Από εδώ και πέρα ο νόων νοείτω.

Για το Δ.Σ, Ο Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Βιόπουλος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here