Γ’ Εθνική: Οι δηλώσεις των προπονητών στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Μακεδονικός Φούφα – Ορφέας Ξάνθης

 

Ο Ορφέας Ξάνθης αντιμετώπισε εκτός έδρας στην Πτολεμαΐδα τον Μακεδονικό Φούφα και αν και είχε κάπως τον έλεγχο του αγώνα, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες. Μετά τον αγώνα οι δυο προπονητές έδειξαν να το έχουν καταλάβει αυτό και οι δηλώσεις για το παιχνίδι ήταν πανομοιότυπες. 

Ο Παναγιώτης Καμαράκης δήλωσε από την πλευρά του Ορφέα: «Καταρχήν ευχαριστούμε τον Μακεδονικό για την πολύ ωραία φιλοξενία, που αν και δεν είναι η φυσική τους έδρα, οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν τα αδύνατα, δυνατά για να μη λείψει τίποτα από την αποστολή του Ορφέα. Για το παιχνίδι δε θα πω πολλά αυτή τη φορά. Το μόνο που θα πω είναι ότι έτσι όπως έγινε ο όμιλος και δεν έχει βαθμολογική σημασία, δεν υπάρχει άγχος και γιαυτό επιλέξαμε να παίξουν νέα παιδιά από τις ακαδημίες μας. Για το παιχνίδι αυτό καθεαυτό πιστεύω ότι ήμασταν ελαφρώς καλύτεροι, μας δόθηκε η ευκαιρία να σκοράρουμε δύο φορές, δεν τα καταφέραμε, το ματς έληξε ισόπαλο και τέλος καλό, όλα καλά. Συγχαρητήρια και στον προπονητή του Μακεδονικού, γιατί είναι από τις λίγες ομάδες που παίζει «αθλητικά» μέσα στο γήπεδο».

Σε ερώτηση του ThrakiSportS για το αν θα παίξουν και άλλα νέα παιδιά στη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Παναγιώτης Καμαράκης απάντησε: «Ναι έχουμε στόχο να ανεβάσουμε και άλλα παιδιά να ανεβαίνουν από την ακαδημία, θα δούμε και άλλους μικρούς. Κάτι το οποίο είναι πολύ ευχάριστο και πρέπει όλες οι ομάδες».

Ο προπονητής του Μακεδονικού Γιώργος Παπακώστας από τη μεριά του δήλωσε συνοπτικά: «Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω για τα καλά λόγια τον προπονητή του Ορφέα, αλλά θέλω να πω ότι κάναμε κάτι λιγότερο από ότι είχε κάνει αντίστοιχα ο Ορφέας στη Ξάνθη για εμάς. Θα ήθελα, όμως να πω, πως η φιλοξενία έχει σχέση και με τις υλικοτεχνικές υποδομές και πραγματικά ντρεπόμαστε όταν υποδεχόμαστε ομάδες σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο, που το πρωι με άδεια του Δήμου μάλιστα υπήρχαν σχολικοί αγώνες, ενώ ήταν γνωστό πως το μεσημέρι θα γινόταν αγώνας Γ’ Εθνικής σε αυτό. Από την πλευρά μου, θα συμφωνήσω και γω σε όσα είπε ο προπονητής του Ορφέα, ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ορφέας είχε την ανωτερότητα του παιχνιδιού, ήταν η ομάδα που έμπαινε πρώτη στις φάσεις του αγώνα και είχε καλό συγχρόνισμο. Εμείς σήμερα δεν ήμασταν αρκετά καλοί και πρέπει να σκεφτούμε πλέον πως θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας την Κυριακή».