Αποκάλυψη: Για την Football League επισήμως ο Πανθρακικός δεν έχει αποχωρήσει ακόμα αλλά… χρωστά τρία παιχνίδια (+pic)

 

Κι όμως! Ενώ συμπληρώνονταιν τρεις εβδομάδες από την ανακοίνωση της αποχώρησης του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα της Football League, η ίδια ι Ένωση Β’ Εθνικής τον θεωρεί ως ομάδα που εξακολουθεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα και να χρωστά τα παιχνίδια της.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι στην επίσημη βαθμολογία που αναρτάται στην ιστοσελίδα της Football League όχι απλά δεν αναφέρεται ότι ο Πανθρακικός έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα αναφέρεται ότι του έχουν αφαιρεθεί 18 βαθμοί, αλλά εμφανίζεται να έχει δώσει 12 αγώνες και να χρωστά άλλους τρεις.

Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει και από το γεγονός ότι και οι ομάδες που θα έπρεπε να αντιμετωπίσει κανονικά ο Πανθρακικός μετά την αποχώρησή του, κατά σειρά ο Αχαρναϊκός, ο ΟΦΗ και η Λαμία, εμφανίζονται με αγώνες λιγότερους και δεν έχουν προστεθεί οι βαθμοί από το 3-0 άνευ αγώνος στην συγκομιδή τους. Αντιθέτως έχει κιτρινιστεί ο αριθμός των αγώνων τους.

Αυτό σημαίνει ότι προφανώς, επισήμως, αν και όλοι ξέρουν ότι ο Πανθρακικός έχει αποχωρήσει, για κάποιον λόγο δεν μπορούν οι βαθμοί να κατακυρωθούν στους αντιπάλους του Πανθρακικού και για την ώρα οι αγώνες αυτοί επισήμως αναφέρονται αναβληθέντες και… χρωστούμενοι. Ίσως αυτό να έχει να κάνει με την κλήση σε απολογία της ΠΑΕ Πανθρακικός, θέμα που ανέδειξε το βράδυ της Τετάρτης το ThrakiSportS.

Ίσως δηλαδή πρέπει να υπάρξει και επίσημη απόφαση του αρμόδιου πειθαρχικού οργάνου για να εμφανιστεί οριστικά αποχωρών ο Πανθρακικός από το πρωτάθλημα και να προστεθούν οι βαθμοί στους αντιπάλους της ομάδας της Κομοτηνής μετά την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών.

Σε κάθε περίπτωση η βαθμολογία μετά τις πρώτες 15 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όπως εμφανίζεται αυτήν την στιγμή στην επίσημη ιστοσελίδα της Football League και με δεδομένα τα αποτελέσματα στα δύο παιχνίδια της Τετάρτης, έχει ως εξής:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here