LIVE από την Πτολεμαΐδα για την Γ’ Εθνική: Μακεδονικός Φούφα – Ορφέας Ξάνθης 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση του Ορφέα Ξάνθης στην Πτολεμαΐδα με τον Μακεδονικό Φούφα.

Καλησπέρα! Για τις επόμενες ώρες από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να μαθαίνετε τα πάντα για τον αγώνας του Ορφέα Ξάνθης με τον Μακεδονικό Φούφα.

Ώρα 14:14 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία από το Δημοτικό γήπεδο Πτολεμαΐδας πάμε να δούμε και τους χορηγούς που βοηθούν το ThrakiSportS να βρίσκεται για άλλη μια φορά σε έναν αγώνα του Ορφέα Ξάνθης.

Ώρα 14:18 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:22  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:26  Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 14:30 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 14:35  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 14:39 Στην Πτολεμαίδα ο Ορφέας με 22 βαθμούς θελει να επανέλεθει στις νίκες μετα από 3 παιχνιδια αφού από την μεγάλη νίκη επί της Δοξας Προσκυντών και μετά εχει 1 ισοπαλια με Καβαλα και 2 ηττες απο τους πρωτοπόρους Λαγκαδα στην Ξανθη και στην Δράμα από την Δόξα.

Ώρα 14:43 Στον πρώτο γύρο η ο Ορφέας νίκησε με 3-2 τον Μακεδονικό Φούφα που έχει πια στις ταξεις του τον Νίκο Μόσχο που αγωνιζόταν χρόνια στον Ορφέα.

Ώρα 14:47 Η ενδεκάδα για τον Ορφέα Ξάνθης: Ρούφος, Β. Λαζαρίδης, Ιμερ Χιντ, Κατρανίτσας, Χ. Θεοδωρίδης, Μακράκης, Λ. Μαυρόπουλος, Ι. Καραγκιόζης, Μπουντακίδης, Χαλήλ Ιμπράμ, Τορομανίδης.

Ωρα 14:49  Για τους γηπεδούχους τυ Μακεδονικού Φούφα ξεκινούν οι Παπαδόπουλος, Τζόμπο, Τακίδης, Τζουβάρας, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Φωτιάδης, Τοπάλης, Τσακαλίδης, Χάιτας, Ρωμαίος.

Ωρα 14:55  Λιγότερο από πέντε λεπτά για την έναρξη της αναμέτρησης, με το ThrakiSportS να είναι παρών στο γήπεδο της Πτολεμαϊδας για να σας μεταφέρει την εξέλιξή της λεπτό προς λεπτό.

Ωρα 14:59  Αυτήν την στιγμή η είσοδος των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Πάμε για την έναρξη.

1′ Εναρξη του αγώνα

7′ Προσπάθησε να απειλήσει ο Ορφέας, με ένα φάουλ του Γιάννη Καραγκιόζη, αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το τείχος, με τον Καραγκιόζη να πιάνει και πάλι ένα σουτ, αλλά τους αμυντικούς να απομακρύνουν και πάλι.

11′ Πολύ καλή ευκαιρία για τον Ορφέα, με τον Λαζαρίδη να περνά εντυπωσιακά τον αντίπαλο αμυντικό σε μια κόντρα επίθεση, να βλέπει περιοχή σχεδόν μόνος του, αλλά τον Τζόμπο να τον προλαβαίνει και να κόβει την πάσα προς τον Ιμέρ που ήταν σε θέση τετ α τετ!

14′ Παραλίγο αυτογκόλ για τον Μακεδονικό, αφού η άμυνα γύρισε στον Παπαδόπουλο, ο οποίος δε το περίμενε, του έφυγε η μπάλα και τελικά πρόλαβε να παραχωρήσει ένα κόρνερ διώχνοντας όπως όπως..

18′ Πρώτη ευκαιρία και για τον Μακεδονικό, αφού ο Τοπάλης εκτέλεσε ένα φάουλ, με τον Φωτιάδη να πιάνει μια κεφαλιά, η οποία όμως ήταν σχετικά αδύναμη και μπλόκαρε ο Ρούφος.

24′ Καλή ευκαιρία για τον Μακεδονικό που έχει ανέβει λίγο ψηλότερα, με τον Ρωμαίο να φεύγει μόνος του, αλλά να κάνει ένα αδύναμο σουτ, το οποίο ο Ρούφος μπλόκαρε εύκολα.

31′ Καμία φάση τα τελευταία λεπτά, με τις δυο ομάδες να παίζουν παιχνίδι κατοχής και να προσπαθούν να διαφυλάξουν το μηδέν στην εστία τους.

36′ Κίτρινη κάρτα στον Φωτιάδη για επικίνδυνο παιχνίδι, αφού σήκωσε πολύ ψηλά το πόδι σε μια μονομαχία.

43′ Πολύ καλή ευκαιρία για τον Μακεδονικό, με τον Τοπάλη να εκτελεί με σέντρα ένα φάουλ, τον Ρωμαίο να πιάνει μια καλή κεφαλιά και τον Ρούφο να αποκρούει με δυσκολία και να παραχωρεί κόρνερ.

45′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου εδώ στην Πτολεμαΐδα! Μακεδονικός Φούφας – Ορφέας Ξάνθης 0-0!

Ώρα 15:47 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:49 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 15:51 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 15:53 Μπορεί να μην έχει άλλους αγώνες στην Γ’ Εθνική έχει όμως στην Β’ Εθνική και στα ημιχρονα Τρικαλα-Καρδιτσα 2-0 και Αγροτικός Αστέρας – Αρης 0-0

Ώρα 15:55 Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια.

Ωρα 15:59 Έναρξη β’ μέρους στον αγώνα!

46′  Εναρξη του δευτέρου μέρους. Αλλαγή για τον Μακεδονικό. Ο Ζιώγας παίρνει τη θέση του Τσακαλίδη.

52′  Πολύ καλή φάση για τον Μακεδονικό με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Τοπάλης έκανε μια σέντρα από ένα στημένο, με τον Τζουβάρα να πιάνει μια κεφαλιά, αλλά να στέλνει τη μπάλα άουτ.

55′  Απίστευτο γκολ αλλα Βαν Μπάστεν από τον ϊλιτς στον Εύοσμο και Αγροτικός -Αρης 0-1.

56′  Δεύτερη αλλαγή για τον Μακεδονικό, ο Μόσχος που μέχρι πριν 3 μήνες ήταν παίκτης του Ορφέα Ξάνθης, αποχωρεί και την θέση του παίρνει ο Τσικόπουλος.

67′  Ευκαιρία για τον Ορφλα. Απευθείας εκτέλεση φαουλ Καραγκιοζη δυσκολη αποκρουση του Παπαδόπουλου

76′  Αλλαγή για Ορφέα, ο Ζιγκολάρι μέσα, ο Ιμέρ έξω

79′  Ευκαιρία για τον Ορφέα. Σεντρα του Χαλήλ Ιμπράμ από δεξιά, καλή κεφαλιά του Μαυρόπουλου με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

85′  Μπαίνουμε στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης, παραμένει ισόπαλο χωρίς τέρματα το παιχνίδι.

89′ Τελευταία αλλαγή για τον Ορφέα, ο Φεράτ Πιλέ μπαίνει στη θέση του Χαλήλ Ιμπράμ και ενώ σε λίγο μπαίνουμε στις καθυστερήσεις που δεν αναμένεται να είναι πάντως πολλές

90+2′  Τέλος του αγώνα στην Πτολεμαϊδα. Δεν πετυχαίνει γκολ αλλά και δεν δέχεται ο Ορφέας Ξάνθης, που εξασφαλίζει έναν ακόμα βαθμό. Τελικό αποτέλεσμα: Μακεδονικός Φούφα – Ορφέας Ξάνθης 0-0