Υπογράφει ο Ζυγκερίδης και συναντά στην Άρτα τον συμπαίκτη του στον Πανθρακικό Μπεκατώρο

 

Νέο μεταγραφικό απόκτημα από την Κομοτηνή για την αρτινή ομάδα της ΑΕ Καραισκάκη  που μετα τον Αλέξη Μπεκατώρο παίρνει και τον Μπάμπη Ζυγκερίδη από τον Πανθρακικό, ο οποίος ανακοινώθηκε και υπογράφει εντός της ημέρας το νέο του συμβόλαιο.

Ο Ζυγκεριδης και ο Μπεκατώρος (φώτο οι δυο τους από την νίκη με γκολ του Ζυγκε με Πανευλευσινιακό) που συμφώνησε στις 31 Γενάρη με την ομάδα της Άρτας (θυμηθείτε ΕΔΩ) θα αγωνιζονται στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνική.

Με τη φανέλα του Πανθρακικού ο Ζυγκερίδης στο φετινό πρωτάθλημα της Football League πραγματοποίησε 10 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 1 γκολ, μοιράζοντας 2 ασίστ και αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι του στις Σέρρες εναντίον του Πανσερραικού.

Ο Ζυγκερίδης προέρχεται από μια ποδοσφαιρική οικογενεια αφού και τα τρια άλλα αδέρφια του πάιζουν ποδόσφαιρο. Είναι επιθετικός, γεννήθηκε στις Σέρρες στις 13 Μαΐου 1995. και ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του Πανσερραϊκού και είχε συμμετοχές με την Κ17 και την Κ20. Το 2013 μετακόμισε στην Γερμανία όπου και αγωνίστηκε για μία χρονιά στην 4η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, για λογαριασμό της Reutligen. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα όπου και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την Κοζάνη τη σεζόν 2014-15 και και με τον Έβρο Σουφλίου τη σεζόν 2015-16. Με τον Έβρο Σουφλίου πέτυχε 10 τέρματα και αναδείχθηκε έκτος στον πίνακα των σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος. Η καλή του πορεία και το νεαρό της ηλικίας του τράβηξε το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Πανθρακικού και τους οδήγησε στην απόκτηση του το καλοκαίρι.