Γ’ Εθνική: Προβληματίζουν οι απουσίες στη Δόξα Προσκυνητών ενόψει Καλαμαριάς

 

Με πολλά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της Δόξας Προσκυνητών για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Οι τραυματισμοί των Δραγανίδη και Μόσχου, οι αποβολές των Σιδηρόπουλου και Περτσά, καθώς και το γεγονός ότι ο Φουρκάν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και σε αυτό το παιχνίδι, δένουν τα χέρια του Γιάννη Πουρλιάκα, ο οποίος προσπαθεί να βρει λύσεις, αλλά και σχήμα για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Το γεγονός ότι η Δόξα δεν έχει στόχους δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξει για τη νίκη την Κυριακή. Αυτό όμως που προβληματίζει τους υπεύθυνους της ομάδας είναι η πολύ κακή διαιτησία που είχε η ομάδα των Προσκύνητων, στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι στην Πτολεμαΐδα, με την αποβολή δύο παικτών από το πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο μετά το 2-1 ο διαιτητής έκοψε με δύο λάθος αποφάσεις τους παίκτες της ομάδας των Προσκυνητών σε φάσεις που έβγαιναν για γκολ.

Επίσης στη Δόξα βράζουν και από τη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα από τη διοίκηση, τους παίκτες και τους οπαδούς του Εορδαϊκού. Όπως καταγγέλλουν οι παίκτες του Εορδαϊκού έβριζαν καθ’ όλη τη διάρκεια τους παίκτες των Προσκυνητών, ενώ στο τέλος του αγώνα υπήρξε είσοδος κάποιον οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, ενώ παράγοντες του Εορδαϊκού προπηλάκισαν τον γενικό αρχηγό της ομάδας Γιάννη Τρίχα.