Γ’ Εθνική: Πάνοπλος ο Ορφέας στην Πτολεμαΐδα για το τρίποντο στο εξ’ αναβολής με τον Μακεδονικό Φούφα (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μετά την ήττα με 3-0 από την Δόξα στη Δράμα, όλοι στον Ορφέα θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από τον  εξ’αναβολής αγώνα για την 15η αγωνιστική με τον Μακεδονικό Φούφας στην Πτολεμαΐδα που διεξάγεται το μεσημέρι της Τετάρτης (15:00, LIVE ThrakiSportS).

Ο Μπάμπης Χατζημεστής και ο Παναγιώτης Καμαράκης είδαν τις απουσίες να μειώνονται και είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν σχεδόν όλους τους βασικούς τους παίκτες ώστε να ταξιδέψουν στην Πτολεμαΐδα. Κάπως έτσι, λοιπόν, παίκτες και προπονητής αναχωρούν το πρωί της Τετάρτης αυθημερόν με προορισμό την Πτολεμαΐδα και με μόνο στόχο να κατακτήσουν τη νίκη και να επιστρέψουν στη βάση τους με έχοντας το τρίποντο στις βαλίτσες τους.

Ο Ορφέας απαλλαγμένος από το άγχος, αφού πλέον δεν κινδυνεύει καθόλου, μετά και τον οριστικό υποβιβασμό της ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου που δεν άντεξε και αποχώρησε από το πρωτάθλημα, αν και ποτέ ουσιαστικά δεν κινδύνευσε, αλλά και μακριά από το παιχνίδι της ανόδου, πάει για ότι καλύτερο και για να δώσει ενδεχομένως ευκαιρίες σε νέα παιδιά να αγωνιστούν και στους προπονητές να δοκιμάσουν νέα σχήματα.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Ξάνθης βρίσκεται στην 8η θέση σε ισοβαθμία με την Καβάλα με 22 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο Μακεδονικός Φούφα είναι δυο θέσεις και τρεις βαθμούς πιο κάτω. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15.00 και όπως όλα τα φετινά ματς του Ορφέα Ξάνθης στην Γ’ Εθνική, θα μεταδοθεί απευθείας λεπτό προς λεπτό από το ThrakiSportS.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔ/ΕΠΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΕΝΟΣ 15ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ