Super League: Επέστρεψε ο Ντιγκινί και θέτει υποψηφιότητα για ενδεκάδα ενόψει Ξάνθης

 

Ευχάριστα νέα για τον Ρικάρντο Σα Πίντο στην προπόνηση της Τρίτης του Ατρόμητου, που προετοιμάζεται για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Ξάνθη. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον πρώην παίκτη του Πανθρακικού Νικολά Ντιγκινί να βγάζει όλο το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση κι ως εκ τούτου τον υπολογίζει κανονικά για τη συνέχεια. Ο Γάλλος επιθετικός είχε χειρουργηθεί στις αρχές του χρόνου στους κοιλιακούς κι έκτοτε ήταν στα… πιτς.

Μετά από περίπου ενάμιση μήνα κι αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κύκλο της αποθεραπείας του μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς και είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στην ενδεκάδα, ενδεχομένως και από την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου, οπότε και ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει στο Περιστέρι την ομάδα της Ξάνθης.

Όσον αφορά τον Κυριάκο Κιβρακίδη, ο οποίος στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, με απόφαση του Σα Πίντο θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (12 Μαρτίου) και άρα θα είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή του κόντρα στην Ξάνθη.