Ολοκληρώθηκε το… «Έβρος Τουρ» του προέδρου του ΠΑΣΑΠ Β. Μηνούδη σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα

 

«Έβρος τουρ τέλος…. Αισθάνομαι πολυ όμορφα που είδα τους αθλητές δυο ιστορικών ομάδων του βολει… Μακάρι να είχα χρόνο να έβλεπα και τους παράγοντες… Εις το επανιδείν!».

Με τα λόγια αυτά, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών Βασίλης Μηνούδης, σχολίασε το βράδυ της Δευτέρας στο προσωπικό του προφίλ στο facebook την ολοκλήρωση της αυθημερόν παρουσίας του σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα για να βρεθεί και να μιλήσει στους αθλητές του Εθνικού και του ΑΟΟ αντίστοιχα.

«Η ημέρα ήταν αφιερωμένη στις ιστορικές ομάδες του Έβρου. Είχα την χαρά να συναντήσω τους αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του ΑΟ Ορεστιαδας και να τους ενημερώσω τόσο για τους κινδύνους το matchfixing, όσο και να λύσω απορίες για το νέο σύστημα αδειοδότησης και τα συμβόλαια των αθλητών», ανέφερε ο Μηνούδης.

Ο Μηνούδης ευχαρίστησε τους αθλητές  για τον χρόνο τους και την υποδοχή, ενώ προσωπική μνεία έκανε στον Σάκη Μουστακίδη και την διοίκηση του Εθνικού για την συνεργασία. «”Ο,τι ειναι καλο για τους αθλητές, ειναι καλο για το άθλημα…», ανέφερε χαρακτηριστικά, κάτι που αποτελεί και σλόγκαν του ΠΑΣΑΠ του οποίου ηγείται.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ είχε την ευκαιρία να αναλύσει στους αθλητές το νέο σύστημα αδειοδότησης και τους όρους συμβολαίων, καθώς και πόσο σημαντικό έγκλημα είναι το match fixing.