Μολότοφ στην Λέσχη Φίλων του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή

 

Τις πρώτες βραδινές ώρες της περασμένης Κυριακής άγνωστοι δράστες πέταξαν μολότοφ με στόχο τη Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού, η οποία στεγάζεται στην περιοχή των ΚΤΕΛ Κομοτηνής.

Το περιστατικό δεν έλαβε μεγαλύτερη έκταση, αφού η μολότοφ έσβησε σχεδόν αμέσως χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Υπάρχουν ωστόσο τα σημάδια από την ρίψη της στην πόρτα.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα «Χρόνος», που αποκαλύπτει το περιστατικό στο φύλλο της Τρίτης, σημειώθηκε μόνο υλική ζημιά στην πόρτα της λέσχης, ενώ ειδοποιήθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής διεξαγόταν η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο, άρα είναι πολύ πιθανό το περιστατικό να έλαβε χώρα την ώρα που υπήρχε αρκετός κόσμος εντός της Λέσχης και παρακολουθούσε το παιχνίδι.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι σε γενικές γραμμές ο χώρος είναι καλά προστατευμένος, με κάγκελα και πόρτα ασφαλείας, προκειμένου να εγγυάται την ασφάλεια όσων βρίσκονται μέσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS η αστυνομία εξετάζει και υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή, αναζητώντας στοιχεία για τον εντοπισμό των δραστών.