Volley League: Το έριξαν στο… κολύμπι οι παίκτες του ΑΟ Ορεστιάδας μετά τις δυο νίκες σε μια εβδομάδα (+photos)

 

Μέσα στην τελευταία εβδομάδα ο ΑΟ Ορεστιάδας που δεν είχε σταυρώσει νίκη μέχρι πριν επτά μέρες, σημείωσε δύο μαζεμένες, μια στο κύπελλο την περασμένη εβδομάδα στο Αιγίνιο και άλλη μια στο πρωτάθλημα το Σάββατο απέναντι στην Κύζικο.

Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, ωστόσο πλέον το ηθικό έχει αναπτερωθεί στους παίκτες και τους παράγοντες του Βορείου Έβρου, που ελπίζουν ότι όχι απλά θα σώσουν την χρονιά επιτυγχάνοντας να μπει η ομάδα στα πλέι άουτ και να διεκδικήσει εκεί την παραμονή της, αλλά κάνουν όνειρα ακόμα και για πρόκριση σε φάιναλ φορ κυπέλλου μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Για να επιβραβεύσει τους παίκτες του, ο Μπάμπης Σταματόπουλος επιφύλασσε μια… έκπληξη το βράδυ της Τρίτης, μετά την δίωρη προπόνηση στο «Νίκος Σαμαράς». Αφού πρώτα υπήρξε συνεννόηση με τα κολυμβητικά σωματεία της πόλης, το τελευταίο μέρος της προπόνησης, αργά το βράδυ, έγινε στο… Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Ο προπονητής του ΑΟΟ θεωρεί ότι το κολύμπι κάνει καλό στην χαλάρωση των μυών των παικτών, μετά τις εντάσεις και σκοπεύει μάλιστα να καθιερώσει την επίσκεψη στο Κολυμβητήριο μια με δυο φορές την εβδομάδα. Η πρώτη τέτοια επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης και το ThrakiSportS ήταν εκεί και κατέγραψε τις στιγμές…