ΕΠΣ Ξάνθης: Άνοιξε αμέσως λογαριασμό για τον Εχίνο ο Γεωργιάδης σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

 

Αν και άλλαξε ομάδα και θα περίμενε κανείς ότι θα χρειαστεί κάποιο εύλογο διάστημα προσαρμογής ο Γιώργος Γεωργιάδης άρχισε τα “μαγικά” του με το καλημέρα στην νέα του ομάδα, τον Εχίνο, που φέτος διεκδικεί το κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης αλλά και το καλύτερο δυνατό στο πρωτάθλημα κρυφοκοιτώντας μέσω των πλέι οφ ακόμα και … τον τίτλο.

Ο μέχρι στιγμής με 17 τέρματα πρωτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, αρχές Φλεβάρη έφυγε από τον Αστερα Μαγικού, αλλά κάνει αυτό που είπε στο ThrakiSportS με την νέα του ομάδα, τον Εχίνο Σπορ: Συνεχίζει να βρίσκει τα αντιπαλα δίχτυα για το πρωταθλημα αλλα και το κύπελλο, ευχαριστώντας τους ιθύνοντες της νέας του ομάδας για την πίστη που έδειξαν στις ικανότητές του.

Ο 26χρονος πρωην πια φορ του Μαγικού, ήδη σε δύο παιχνίδια έχει δύο τέρματα με τον Εχίνο, φτάνοντας τα 26 συνολικά (9 για το κύπελλο). Το πρώτο το πέτυχε στο ντεμπούτο του στη νέα του ομάδα απέναντι στην Θαλασσιά για το κύπελλο και το άλλο μέσα στον Νέο Ζυγό με τον Ηρακλή. Ο Γεωργιάδης  μαζί με τον Χοτσκα συνθέτουν μια ισχυρή επιθετική ομάδα όπου μέχρι το φινάλε της σαιζόν θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέρμα.

Θυμίζουμε ο… ράπερ Γιωργος Γεωργιαδης ειναι αδερφός του Οδυσσέα Γεωργιάδη που συνεχίζει στον Πανθηραϊκό, στην Σαντορίνη, ενώ αν και είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο 8 χρόνια λόγω σπουδών στις Δημόσιες Σχέσεις στην Καστοριά, δείχνει να το… μετανιώνει και έστω και αργά, σπεύδει να καλύψει με το ταλέντο του τα χαμένα χρόνια από το ποδόσφαιρο.