Με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2017 ο Πανθρακικός (του… τένις)

 

Το όνομα Πανθρακικός μπορεί να είναι συνυφασμένο με το ποδόσφαιρο, ωστόσο υπάρχει και ο Πανθρακικός Όμιλος Αντισφαίρισης Κομοτηνής (Π.Ο.Α.Κ.) που ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την αγωνιστική χρονιά του 2017.

Στους πρώτους επίσημους αγώνες που διοργανώθηκαν από την Α’ Ενωση Αντισφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Καβάλα, ο Πανθρακικός με επτά συνολικά συμμετοχές, κέρδισε τέσσερα κύπελλα.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία αγοριών κάτω των 14 χρόνων, αγωνίστηκαν στον τελικό δύο αθλητές του. Το πρώτο έπαθλο κέρδισε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος  (έτος γένν. 2003) και το δεύτερο ο Σπύρος Τερλεμές (έτος γένν. 2004).

Στην κατηγορία αγοριών κάτω των 16 χρόνων, το δεύτερο έπαθλο κέρδισε ο Κωνσταντίνος Τερλεμές (έτος γένν. 2002). Στην ίδια κατηγορία ο Φώτης Παπαδόπουλος (έτος γένν. 2002) κατατάχθηκε στις θέσεις 5-8 και ο Κώστας Καρυδόπουλος  (έτος γένν. 2002) στις θέσεις 9-16.

Στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των 16 χρόνων, το πρώτο έπαθλο κέρδισε η Βασιλική – Μαγδαληνή Σαμαρά (έτος γένν. 2003).

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, οι γονείς των παιδιών και ολόκληρη η οικογένεια του Π.Ο.Α.Κ., συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του και τους εύχεται πάντα επιτυχίες και πραγματοποίηση όλων των στόχων που επιδιώκουν», επισημαίνει σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, προσθέτει ότι «πίσω από τους πρωτοκλασάτους αθλητές βρίσκεται μια πλειάδα μικρότερων και εκκολαπτόμενων ικανών παικτών, που σύντομα θα πρωταγωνιστήσουν».