Ξεπερνάει τον τραυματισμό του ο Κατραντζής και… ξαναπηγαίνει στο Μπελμέκεν για αποκατάσταση

 

Σε ρυθμούς πλήρους αποκατάστασης συνεχίζει να βρίσκεται ο Χρήστος Κατραντζής αυτή την περίοδο ο οποίος προπονείται κανονικά νιώθοντας όλο και λιγότερες ενοχλήσεις στο πέλμα του ποδιού του.

Ο 25χρονος πρωταθλητής του Αλέκου Χατζηγιαννάκη υποβλήθηκε λόγω κατάγματος σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό μετατάρσιο στα τέλη της περασμένης χρονιάς. Όπως αναφέρει το Sportsfeed, όσο περνάνε οι ημέρες οι ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο μειώνονται όλο και περισσότερο.

Αυτό επιτρέπει στον Κατραντζή να ακολουθεί κανονικά το προπονητικό πρόγραμμά του αλλά σε ελαφρώς πιο ήπιο ρυθμό μέχρι να υποχωρήσουν εντελώς οι ενοχλήσεις και μέχρι να νιώσει ο ίδιος πως μπορεί να πατήσει καλά στο πόδι του.

Κύριο μέλημα του 25χρονου κολυμβητή είναι να ολοκληρωθεί εντελώς η αποκατάσταση ώστε να επιστρέψει υγιής και δυνατός στους αγώνες. Όπως είχε αναφέρει επίσης το Sportsfeed, θα παραμείνει στο Μπελμέκεν μέχρι την 1η Μαρτίου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά φέτος που ο Χρήστος Κατραντζής πάει στο βουλγαρικό προπονητικό κέντρο. Ο αθλητής του Ολυμπιακού βρέθηκε εκεί και κατά τη διάρκεια των εορτών, όμως το πρόβλημα στο πέλμα δεν του επέτρεψε να κάνει την προετοιμασία που ήθελε.

Ο Κατραντζής συμμετείχε το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ενώ ήταν μέλος της ομάδας που σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ πέρυσι στο ευρωπαϊκό του Λονδίνου στα 4×100μ. ελεύθερο και για λίγα εκατοστά δεν ανέβηκε στο βάθρο.