Volley League: Τα «προεδρικά» συγχαρητήρια στον Σάκη Μουστακίδη για το τρίποντο στην Κηφισιά

 

Υπό το βλέμμα του προέδρου του ΤΑΑ Εθνικός Αντώνη Χατζησταύρου πραγματοποίησε η ομάδα της Αλεξανδρούπολης την καλύτερη εμφάνισή της την φετινή σεζόν και έφυγε με το τεράστιο τρίποντο από την έδρα της Κηφισιάς.

Μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης και το μεγάλο διπλό του Εθνικού μέσα στην Κηφισιά, ο Αντώνης Χατζησταύρου έσπευσε να συγχαρεί τον αρχιτέκτονα της επιτυχίας Σάκη Μουστακίδη. «Έχουμε το χαμηλότερο μπάτζετ αλλά η ομάδα σαρώνει και αν οφείλεται σε κάποιον αυτή η επιτυχία είναι αυτός εδώ», είπε, δείχνοντας τον Μουστακίδη.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ βρέθηκε στην Αθήνα και με την ευκαιρία της παρουσίας του, έσπευσε στο Ζηρίνειο και είδε από κοντά την αρμάδα του Σάκη Μουστακίδη, έχοντας δίπλα του τον Αλέκο Παρασκευόπουλο, γιο του πρώην προέδρου του ΜΓΣ Εθνικός Μιχάλη Παρασκευόπουλου (προς τιμήν  του οποίου έχει ονομαστεί έτσι το κλειστό).

Μάλιστα ο Αλέκος Παρασκευόπουλος, που πρόσφατα επέστρεψε στα διοικητικά της ΕΟΠΕ αναλαμβάνοντας ρόλο συντονιστή στο μπιτς βόλεϊ, ολοένα και πιο συχνά το τελευταίο εκπροσωπεί τον Εθνικό στις συνεδριάσεις της ΕΣΑΠ, όταν δεν μπορεί να κατέβει σε αυτές ο Αντώνης Τελόπουλος, που επίσης βρέθηκε στην Κηφισιά συνοδεύοντας την ομάδα στο ταξίδι της στην Αθήνα.

Αυτός ήταν ο δεύτερος εκτός έδρας αγώνας του Εθνικού που παρακολουθεί φέτος από κοντά ο Αντώνης Χατζησταύρου. Ο πρόεδρος του ΤΑΑ είχε βρεθεί και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στην Κυψέλη με τον Παναθηναϊκό, αλλά εκεί δεν είχε φέρει τόσο γούρι όσο αυτήν την φορά.