Volley League: Δηλώσεις προπονητών μετά το εκπληκτικό Eβρίτικο Σάββατο Ορεστιάδας και Εθνικού Αλεξανδρούπολης

 

Ένα εκπληκτικό Σάββατο ήταν το περασμένο για την Ορεστιάδα που πέτυχε την πρώτη της νίκη επί της Κύζικου που πεχει παρόμοιους στόχους στο πρωτάθλημα και έμεινε ζωντανή στην υπόθεση της παραμονής, ενω και ο Εθνικός πέρασε “αερας” από το Ζηρίνειο επικρατώντας 0-3 της Κηφισιάς και κρυφοβλέπει εξάδα και γιατί όχι… ακόμα και τετράδα.

Αν μη τι άλλο οι προπονητές του ΑΟΟ Μπάμπης Σταματόπουλος και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης ήταν το λιγότερο ευχαριστημένοι μετά πό τέτοιες νίκες.

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Μπάμπης Σταματόπουλος δήλωσε: «Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος. Σήμερα δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε αρκετά καλά και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, μας βοήθησε πάρα πολύ και θα τον θέλαμε συνέχεια κοντά μας γιατί τώρα τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Κυνηγάμε κάθε παιχνίδι, δεν κάνουμε διακρίσεις απλώς είναι μερικά παιχνίδια που είναι στην έδρα μας και έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρουμε. Κανένα παιχνίδι δεν είναι αχτύπητο».

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης είπε: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας απέναντι σε ένας δύσκολο αντίπαλο. Πιθανότατα κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι. Το τελευταίο διάστημα δείχνουμε μία σταθερότητα στην απόδοσή μας. Οι παίκτες μου έχουν απελευθερωθεί και παίζουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες . Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Ο τεχνικός της Κυζίκου Νίκος Νεόφυτος μετά την ήττα στην Ορεστιάδα ανέφερε: «Ο στόχος μας ήταν να νικήσουμε και να αφήσουμε εκτός πλέι άουτ την Ορεστιάδα. Δεν τα καταφέραμε και όχι μόνο αυτό, η Ορεστιάδα πήρε τρεις βαθμούς και εμείς τίποτα. Η ομάδα και πριν έρθω εγώ έπαιζε καλά εντός και εκτός ήταν διαφορετική. Οι ξένοι της είναι νεαρής ηλικίας και έτσι πολλές φορές αν δεν είμαστε σε καλό επίπεδο έχουμε πρόβλημα, είχαμε και την ατυχία με τον Δρογκάρη. Ήταν πάρα πολύ κακό παιχνίδι για την ομάδα μου σήμερα».

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης μετα την ήττα από τον Εθνικό είπε: «Όπως κερδίζεις έτσι χάνεις. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Χάσαμε τρία σετ στις λεπτομέρειες. Μας επηρέασε ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε το πρώτο σετ. Θεωρώ ότι αυτό ήταν καθοριστικό σημείο του αγώνα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου οι οποίοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Δεν παίζει μεγάλο ρόλο η θέση που θα πάρει μία ομάδα στην κανονική περίοδο, αλλά η κατάσταση που θα βρεθεί στα πλέι οφ».