ΕΠΣ Ξάνθης: Σημαντική νίκη του Εχίνου επί του Ηρακλή στον Νέο Ζυγό

 

Μάχη για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης είχαμε το μεσημέρι της Κυριακής σε μια αναμέτρηση που βρήκε νικητή τον Εχίνο με 1-2 επί του Ηρακλή Ν. Ζυγού.

Ο Εχίνος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση θέλοντας να πάρει από νωρίς προβάδισμα στο σκορ χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες που σταματούσαν πάνω στον τερματοφύλακα του Ζυγού Ευκαρπίδη. Στο 16′ απέκρουσε σωτήρια την κεφαλιά του Αταλάη όπως έπραξε και στην φάση του 25′ και το φάουλ του Χότσκα που απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 32′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Γεωργιάδη που εκμεταλλεύτηκε λάθος διώξιμο των αμυντικών και με πλασέ έγραψε το 0-1 και συνέχισε την δουλειά που έκανε και στο Μαγικό δηλαδή να σκοράρει. Η αντίδραση των παικτών του Ηρακλή ώστε να απειλήσουν ήταν σχεδόν άμεση, αφού στο 45′ η κεφαλιά του Κελέση μετά το φάουλ του Πανταζίδη, πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Παρσαντανιάν.

Στο δεύτερο 45λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Μιχαηλίδη, με μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ 10 μέτρα έξω από την περιοχή που έστειλε την μπάλα στο αριστερό <<Γ>> της εστίας του Ευκαρπίδη στο 70′. Οι παίκτες του Ζυγού 2 λεπτά αργότερα έχασαν μεγάλη ευκαιρία ώστε να μειώσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι αλλά μετά τον συνδυασμό του Χασιώτη με τον Κριεζή, το σουτ του τελευταίου κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και στην φάση του 77′ με τον Τζεμ να μην αστοχεί με κεφαλιά μετά την σέντρα του Κριεζή και να διαμορφώνει το τελικό 1-2.

Ηρακλής Ν. Ζυγού: Ευκαρπίδης, Μπουδούρ Μερτ, Αρσενίου, Καραγεωργίου, Κελέσης, Ευθυμιάδης, Κριεζής, Δέλτσος (46′ Παπαδόπουλος), Μπαργκάν (46′ Χασιώτης), Πανταζίδης, Κωφίδης (70′ Τσακήρ Τζεμ)

Εχίνος Σπορ: Παρσαντανιάν, Μπαιρακταρίδης, Σνιμσίκοβ (46′ Μιχαηλίδης), Μποασή Σαμπρή, Τζομιάδης, Καδρή Χουσείν, Σερήφογλου Αταλάη, Κισά Αιχάν, Καβάζ Μεμέτ Αλή (88′ Ιντζέ Καρά), Γεωργιάδης, Χότσκα Τουγκάι (89′ Καδρή Α.)