ΕΠΣ Θράκης: Έκτη σερί νίκη στο φινάλε επί του Σώστη για την Ελπίδα Σαππών που κρυφοκοιτάζει … Γ’ Εθνική!

 

Την έκτη της σερί νικη πέτυχε έστω και  δύσκολα η Ελπίδα Σαπών κόντρα στην ταλαιπωρημένη από την …κλοπή ομάδα της Δόξα Σώστη και πλεον βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στους πρωτοπόρους Ίασμο και Κόσμιο, αφού αν άρχιζαν τώρα τα πλέι οφ θα ήταν μόλις τρεις βαθμούς από τον Μέγα Αλέξανδρο.

Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου μετρά σχεδόν 3 μήνες σερί νικών αφού το σερί των 6 νικών προηγήθηκε η ήττα στο Κόσμιο με 2-0 στις 26 του Νοέμβρη. Όπως αναφέρει το rodopispors.gr (φώτο), το παιχνίδι είχε λιγοστές φάσεις ίδίως στο πρωτο μέρος  με τις μεγαλύτερες για τους γηπεδούχους να τις χάνει ο Νεαζή Αλή στο δευτερο, στο 49′ και στο 69′ με τον τερματοφύλακα της Δόξας Χατζηισαάκ να δείχνει την κλάση του. Το γκολ πέτυχε εναντίον της ομάδας του ο Ανδρίκου στο 80′, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα από εκτέλεση φάουλ του Νεαζή Αλή. Στο τέλος η ομάδα του Σώστη μετα της εντολές του Ιορδάνη Καμενίδη βγήκε μπροστά, όμως τα σουτ του Παπουτσή στο 85′ και στις καθυστερήσεις δεν ανησύχησαν τον πορτιέρο Ποιμενίδη.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ  (Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Σωμαράκης (Βαϊόπουλος 59’), Κουδούνης, Πασσάς, Ρούφος, Κομνηνός (Γεωργοσούλης 81’), Νεαζή Αλή, Καραθανάσης, Πασχάλης, Βελημβασάκης, Πάλι (Παπαδόπουλος 90’).

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Ιορδάνης Καμενίδης): Χατζηισαάκ, Συμεωνίδης, Τέφος, Ανδρίκου (Πανταζής 90’), Τζιαφάλιας,  Παπουτσής, Κελεσίδης, Μουσταφά, Κανελλόπουλος (Μαλλιαρός 78’), Λάβδας, Βαϊόπουλος (Σταυρόπουλος 90′).