ΕΠΣ Έβρου: Όγδοη σερί νίκη για τον πρωτοπόρο Ορέστη Ορεστιάδας επί της μαχητικής Θράκης Φερών

 

Μια ακόμη νίκη την όγδοη συνεχόμενη και την 12η σε 13 παιχνίδια πήρε ο Ορέστης Ορεστιάδας στο Δημοτικό Στάδιο Βύσσας επί της Θράκης Φερών για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ά κατηγορίας.

Το παιχνίδι όπως γράφει ο Δημήτρης Μιλήκας για το radioevros από όπου και η φώτο, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού σημειώθηκαν ελάχιστες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες αλλά από την άλλη είχε πάθος  από τους 22 πάιχτες που αγωνίζονταν. Οι παίκτες του Γιώργου Αραμπατζή σκόραραν ενα τέρνα ανα ημίχρονο και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 36 πόντους, εναν περισσότερο από το Διδυμότειχο, ενω η Θράκη εμεινε στους 17  και στην έκτη θέση.  Στο 17΄ στην πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι ο Ορέστης καταφέρνει να ανοίξει το σκορ, όταν σε σέντρα του Καστρινού από δεξιά, ο Χρύσανθος Μεμούρης αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι, πιάνει ωραίο γυριστό – ψαλιδάκι με την μπάλα να αναπηδάει στο χορτάρι και να καταλήγει στα δίχτυα του Γκαϊδαρτζάκη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει κανοντας το 1-0.

Το δευτερο τερμα για τον Ορέστη ήρθε στο 82΄ σε φάουλ του Οτέμπερη, ο Καστρινός στο δεύτερο δοκάρι πιάνει την κεφαλιά πάσα για τον Τζουμακίδη που από κοντά σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα του Γκαϊδαρτζάκη γιαν το τελικό 2-0 ! Λίγο αργότερα στο 84΄ ο  Πασχαλίδης που είχε μόλις περάσει στο παιχνίδι πιάνει το σουτ από ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή και ο Γκαϊδαρτζάκης κρατά το 2-0.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Αραμπατζής) : Γαλλής, Στεφανίδης, Ντινούδης, Πετρόπουλος, Τζουμακίδης, Μεμούρης (84΄Πασχαλίδης), Παπαγιαννίδης, Οικονόμου, Βουδούρης (68΄Οτέμπερης), Καστρινός, Τρανόπουλος (58΄Δαρβούδης)

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ (Λαμπίδης) :Γκαϊδαρτζάκης, Κολγέγκα, Μαυρομάτης, Βάρναλης, Γκάκιος, Σιδηρόπουλος (75΄Τσιπλάκης), Μπόρας (84΄Τσοτανίδης), Μπάμπιτς Π. (Μπάμπιτς Α.), Πολίδης, Σιδηρόπουλος, Καλομπρατσίδης