Δηλώσεις και ευχές για καλή συνέχεια από τον Παναγιώτη Καμαράκη στην συνέντευξη τύπου στη Δράμα

 

Παραδέχθηκε τις ελλείψεις του Ορφέα και το γεγονός ότι δεν έπαιξε όσο καλά θα μπορούσε, ενώ ευχήθηκε και καλή συνέχεια στην Δόξα Δράμας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως εύχεται να κόψει πρώτη το νήμα στον τερματισμό, ο Παναγιώτης Καμαράκης.

Ο Ορφέας Ξάνθης στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αντιμετώπισε την Δόξα Δράμας εκτός έδρας, και ο Παναγιώτης Καμαράκης αν και είχε πολλές απουσίες να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει κατάφερε και έστησε την ομάδα όσο καλύτερα μπορούσε. Παρ’όλα αυτά οι απουσίες στοίχησαν στην ομάδα του Ορφέα και ο προπονητής της ομάδας δε μπορούσε να μη το παραδεχτεί στην συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Καμαράκης:

«Σήμερα ήρθαμε στη Δράμα για να αντιμετωπίσουμε τη Δόξα, ξέραμε ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα, και σύμφωνα με αυτά που είδα θα μπορούσα να πω πως κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Είχαμε αρκετές ελείψεις, αλλά έπρεπε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να παίξουμε. Δεν ήμασταν καλοί σήμερα, δίκαια χάσαμε. Η Δόξα είναι μια πολύ καλή ομάδα, βγάζει αυτοματισμούς στο γήπεδο και ξέρει τι θέλει από κάθε ματς, αν και τα γκολ που δεχθήκαμε σήμερα θα μπορούσα να πω πως ήταν κάπως τυχερά, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε δεχθεί κάποια άλλα. Από εκεί και πέρα εμείς προσπαθούμε πλέον να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά και αυτό κάναμε και σήμερα με τις δύο αλλαγές μας , έτσι ώστε από του χρόνου να ενσωματωθούν πιο εύκολα και να είναι ακόμα καλύτερα. Η Δόξα είναι μια πολύ καλή ομάδα, η πιο πλήρης του πρωταθλήματος, τους εύχομαι να έχουν καλή συνέχεια και να τους βοηθήσει και η τύχη, γιατί και αυτή παίζει μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι στην Δόξα τα καλύτερα, να καταφέρει να κόψει πρώτη το νήμα, και ξαναλέω ότι εμείς προσπαθήσαμε για ότι καλύτερο, και έχουμε αποδείξει ότι δεν χαριζόμαστε σε κανέναν».