LIVE από τα Πηγάδια για την Super League: ΑΟ Ξάνθη – ΠΑΟΚ 0-0 (Τελικό Αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στην Ξάνθη και την ΠΑΟΚ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Νίκος Καλαμάρης μεταδίδει…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο από το γήπεδο Ξάνθη FC Arena και τον Νίκο Καλαμάρη για την εξέλιξη στο παιχνίδι Ξάνθη – ΠΑΟΚ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ώρα 16.25 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία από τα Πηγάδια, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 16.35 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16.45 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16.50 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 16.55 Η σύνθεση της Ξάνθης για την σημερινή αναμέτρηση: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης,Γιουνές, Σολτάνι, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Σιλά, Λισγάρας, Καμαρά

Ώρα 16.58 Η σύνθεση του ΠΑΟΚ για την σημερινή αναμέτρηση: Γλύκος, Χαρίσης, Κάμπος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Αθανασιάδης, Δεληγιαννίδης, Βαρέλα, Κίτσιου

Ώρα 17.02 Ο προπονητής της Ξάνθης Ράσβαν Λουτσέσκου θα έχει μαζί του στον πάγκο τους: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Μεχία, Ράνος, Λάζιτς, Πιτσέλι

Ώρα 17.05 Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς θα έχει μαζί του στον πάγκο τους: Μπρίκιτς, Λέοβατς, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Μυστακίδης, Σάκχοβ, Πούγγουρας

Ώρα 17.10 Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ . Κύζας με βοηθούς τους κ. Καμπούρη και κ. Καραγκιοζόπουλο και τέταρτο διαιτητή τον κ. Κοτσάνη

1′ Έναρξη της αναμέτρησης με την ομάδα της Ξάνθης στην σέντρα.

5′ Η ομάδα της Ξάνθης έχει μπει πιο επιθετικά στο σημερινό παιχνίδι πιέζοντας ψηλά την ομάδα του ΠΑΟΚ  στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

8′ Πρώτη ευκαιρία στην σημερινή αναμέτρηση και για τον ΠΑΟΚ με τον Δεληγιαννίδη να μην καταφέρνει να βρει την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή και την προβολή που επιχείρησε μετά την σέντρα του Κίτσιου.

11′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Ξάνθης με τον Ντε Λούκας να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Γλύκου μετά το σουτ εντός περιοχής που επιχείρησε με την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ.

20′ Φτάνοντας στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ έχει ισορροπήσει παίρνοντας τα ηνία του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας.

28′ Σουτ εκτός περιοχής από τον Μπίσεσβαρ με την μπάλα να καταλήγει αρκετά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζίβκοβιτς.

32′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Γιουνές μετά την εξαιρετική σέντρα του Σολτάνι,να μην καταφέρνει να βρει την μπάλα με το κεφάλι προ κενής εστίας μετά και την άστοχη έξοδο του Γλύκου.

33′ Φάουλ του Τριάδη από πλάγια και αριστερά με τον Γλύκο να μπλοκάρει σταθερά.

39′ Τραγικό λάθος του Ζίβκοβιτς που έκανε το λάθος δίνοντας την μπάλα στον Αθανασιάδη που πλάσαρε σε κενή εστία αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο με τον Ζίβκοβιτς να μπλοκάρει και να διορθώνει το λάθος του.

45′ Χωρίς καθυστερήσεις από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ . Κύζα λήγει το πρώτο ημίχρονο.

Ξάνθη- ΠΑΟΚ 0-0

Ώρα 18.07 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18.11 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18.14 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

46′ Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου. Χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.

51′ Τραγικό λάθος του Λισγάρα στον χώρο του κέντρου δίνοντας την μπάλα στον Αθανασιάδη που τροφοδότησε τον Κάμπος που με την σειρά του τον Μπίσεσβαρ που δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Ζίβκοβιτς που έδιωξε σε κόρνερ.

55′ Κίτρινη κάρτα για τον Σολτάνι για φράγμα σε αντίπαλο του.

56′ Πρώτη αλλαγή για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Λέοβατς θα πάρει την θέση του Δεληγιαννίδη.

58′ Ωραίο σουτ του Χαρίση από τα 20 μέτρα με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζίβκοβιτς.

59′ Κίτρινη κάρτα για τον Μπαξεβανίδη μετά το σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Αθανασιάδη.

60′ Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα του ΠΑΟΚ με τον Αθανασιάδη να παραχωρεί την θέση του στον Πρίγιοβιτς.

65′ Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του ΠΑΟΚ με τον Βαρέλα να πιάνει την κεφαλιά μετά το φάουλ του Μπίσεσβαρ και τον Ζίβκοβιτς να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

68′ Πρώτη αλλαγή για την ομάδα της Ξάνθης με τον Λάζιτς να παίρνει την θέση του Τριάδη.

75′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την ομάδα του ΠΑΟΚ με τον Μυστακίδη να παίρνει την θέση του Κάμπος.

79′ Σουτ του Γιουνές εντός περιοχής με τον Βαρέλα να κοντράρει το σουτ τελευταία στιγμή παραχωρώντας  το κόρνερ.

80′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Μεχία να παίρνει την θέση του Μπαξεβανίδη.

83′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Πιτσέλι παίρνει την θέση του Σολτάνι.

84′ Κίτρινη κάρτα και για τον Μεχία από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Κύζα.

86′ Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τον Μυστακίδη να πιάνει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι μετά το φάουλ του Μπίσεσβαρ με την μπάλα να καταλήγει λίγα μέτρα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ζίβκοβιτς.

90′ Σύμφωνα με τον τέταρτο διαιτητή κ. Κοτσάνη, 4 λεπτά θα είναι ο χρόνος  των καθυστερήσεων.

90+4′  Λήξη της αναμέτρησης. Λευκή ισοπαλία στο σημερινό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Ξάνθη- ΠΑΟΚ 0-0

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε αυτήν την μετάδοση, ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μείνετε μαζί μας, καθώς ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ, αλλά και φωτορεπορτάζ από τον αγώνα.