Γ’ Εθνική: Δύσκολες εκτός έδρας αποστολές με Δόξα Δράμας και Εορδαϊκό για Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 1ο Όμιλο, με τον Ορφέα Ξάνθης να φιλοξενείται στην Δράμα από την πρωτοπόρο Δόξα και την Δόξα Προσκυνητών να ταξιδεύει Πτολεμαίδα όπου θα αντιμετωπίσει τον Εορδαϊκό.

Ξεκινώντας από τον Ορφέα Ξάνθης που με 22 βαθμούς βρίσκεται μόνος στην 6η θέση πραγματοποιώντας μια καλή πορεία κυρίως εκτός έδρας, φιλοξενείται από την ομάδα που έχει το καλυτερο ρόστερ και αποτελει το φαβορί για την άνοδο. Ο Ορφέας χωρίς άγχος και με στόχο μια ακόμη καλή εμφανιση θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα μακριά από την εδρα του και με βαση την άμυνά του να πετυχει ότι και στην Καλαμαριά. Η ομάδα της Δόξα Δραμας προέρχεται απο συνεχόμενες νίκες που την έφεραν στην κορυφή με 39 βαθμούς 2 περισσότερους από την Καλαμαριά. Στο πρωτο γυρο η Δόξα πέρασε με 0-3 από το γήπεδο του ΑΟΞ.

Στην Πτολεμαίδα, η Δόξα Προσκυνητών που με 14 βαθμούς βρίσκεται στην 13η θέση και προερχεται από εντος εδρας νίκη με 2-1 επί του Παραλιμνίου και θελει να διπλασιασει τις νικες επί του Εορδαικού στο πρωταθλημα ωστε να ξεφυγει απο αυτον ακόμα περισσότερο, αν και μετα και την απόσυρση του Βατόλακκου το ενδιαφερον εντωπίζεται μονο στην κορυφή της βαθμολογίας , όπου Δοξα Δραμας και Καλαμαριά θα παλεψουν μέχρι τέλους.Ο Εορδαικος βρίσκεται 14ος με 10 βαθμούς. Στο πρωτο γυρο Προσκυνητές-Εορδαικός 1-0.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής περιλαμβανει τους αγώνες: Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΠΕ Λαγκαδά, Δόξα Δράμας – Ορφέας Ξάνθης, Εορδαϊκός – Δόξα Προσκυνητών, Καβάλα – Μακεδονικός Φούφα, Καμπανιακός – Απόλλων Καλαμαριάς, Νάουσα – Αλμωπός Αριδαίας, ενω ρεπό έχει ο Νέστος Χρυσούπολης. Θυμίζουμε ΑΟ Καρδίας-ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου 3-0 ανευ αγωνα.

Το ThrakiSportS, όπως κάθε εβδομάδα θα σας μεταδώσει απευθείας την εξέλιξη των αγώνων των ομάδων που εκπροσωπούν την Θράκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με παράλληλη ενημέρωση και από τους υπόλοιπους αγώνες του πρώτου ομίλου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ