Εκτός Rising Star οι Θρακιώτες Δημήτρης Χριστοδουλάκης και Χρήστος Κεραμάρης

 

Αν και τραγούδησαν πολύ καλά και άκουσαν πολύ καλές κριτικές από τους τέσσερις coaches, δεν κατάφεραν να πάρουν το ποσοστό από τον κόσμο που ψήφιζε και που χρειαζόταν για να συνεχίσουν στο Rising Star και αποκλείστηκαν από τα Duels.

Ο λόγος για τον Χρήστο Κεραμάρη από την Αλεξανδρούπολη και τον Δημήτρη Χριστοδουλάκη από την Κομοτηνή. Ο Χρήστος Κεραμάρης διαγωνίστηκε πρώτος από τους δύο Θρακιώτες και έπρεπε να φέρει καλύτερο ποσοστό από το 87% που είχε ο αντίπαλος του Δημητρης Γερογιάννης, ο οποίος τραγούδησε το “Way down we go”. Ο αλεξανδρουπολίτης τραγουδιστής ήταν εξαιρετικός τραγουδώντας το “How you remind me”, όμως δεν κατάφερε να φτάσει τον αντίπαλο του, καθώς είχε ποσοστό 79% από την ψήφο του κόσμου

Στην τελευταία μονομαχία της βραδιάς διαγωνίστηκε ο κομοτηναίος Δημήτρης Χριστοδουλάκης. Ο νεαρός τραγουδιστής ερμήνευσε το τραγούδι “Αθήνα-Θεσσαλονίκη” και απέσπασε από το κοινό ποσοστό 69%. Στη συνέχεια όμως είδε τον αντίπαλο του Πάνο Σμυρναίο να ερμηνεύει το τραγούδι “Αύγουστος” παίρνοντας ποσοστό μεγαλύτερο από το δικό του και αφήνοντας τον εκτός παιχνιδιού.